Mėsos ir varškės pyragas

Photobucket
1  kg maltos mėsos, 400 g varškės, sauja krapų (dėjau šaldytus), prieskonių (pagal skonį druskos, pipirų), sūrio tarkuoto porą saujų, pora kiaušinių, pakelis bemielės šaldytos tešlos.

Mėsą, varškę, krapus, prieskonius ir kiaušinius suminkome.
Photobucket

Tada suvyniojame paruoštą masę į bemielę tešlą:
Photobucket
prieš tai apibarstę mėsą tarkuotu sūriu:

Photobucket
Photobucket
ir kepame apie pusantros valandos 175 laipsnių orkaitėj. Skanaus!

Written by Ilona-Eitnė

Eitnė – viena iš portalo eitne.lt autorių ir pagrindinė redaktorė. Dar ji – nuostabi mama ir sėkminga verslininkė su kalnu idėjų. Jai trūksta tik vieno – kokių 3 papildomų valandų paroje.

This article has 3 comments

  1. zuzuka Reply

    Ir labai gražus, ir labai skanus pyragas. Tik aš dariau , kol dar nebuvo foto., tai truputį kitaip gavos ;)

  2. Eitnė Reply

    Su foto gal paprasčiau ;) Vakar irgi kepiau jį.

  3. Pingback: Tvarkome namus prieš šventes, arba 7 savaitės iki Kalėdų | Eitnė.lt

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *