Dar neįprastas maisto produktas ant lietuvių stalo – sraigės.
Norisi kažko ypatingo? Siūlome pasimėgauti burgundiškai paruoštomis sraigėmis. 15 minučių ir netikėtai užsukusius svečius galėsite pavaišinti šiuo nuostabaus skonio delikatesu!
Linksma kompanija, geras vynas ir sraigės – dar niekas neliko abejingas!
Pakuotės po 12 ir po 40 vienetų.
Paruošimas
Šaldytas sraiges pašauti į 200 oC orkaitę ir kepti apie 15 min. kol išsilydys sviestas. Galima kepti ir ant grotelių.
Kaip valgyti?
Dar karštas sraiges pateikite ant stalo. Mediniu smeigtuku ištraukti sraigę iš kiauto ir uždėti ant baltos (skaniausia paskrudintos) duonos. Duoną apšlakstyti kiaute esančiu lydytu sviestu. Skanaus!
Pristatoma į Vilnių, Kauną, Alytų, Panevežį, Šiaulius, Klaipėdą, Kauną, Gargždus – konkrečias datas reiktų žiūrėti parduotuvėlėje. Beje, ten pat galima užsakyti ir Merkio™ šamų, medaus, česnakų.
Būkite sveiki!