Press "Enter" to skip to content

Apie Kalėdas ir namus

Pasiruošimo akimirkos

Šiandien pas mus svečiuojasi Kristina iš grazunetmelyna.lt

Prisipažinsiu esu šios parduotuvėlės fanė, gal ir jums kažkas patiks – savo namams ar dovanų išsirinksite.

——————————————

Artėja Kalėdos. Dauguma namų ruošiasi šventei.

Nežinau, kaip Jums, bet man Kalėdos – šventė, akcentuota į vaikus. Vaikai greitai užauga ir tada jau nebelieka to kalėdinio džiugesio, kuris pripildo šventę krykštavimų ir džiaugsmo šūksnių bei plėšomo dovanų popieriaus garso, palydimo džiaugsmingų cypavimų.

Kurdami laimingos vaikystės prisiminimus niekada neprašausite, jei pasirinksite indus bei stalo aksesuarus su Kalėdų tematika Žinoma, dauguma žmonių yra labai praktiški ir nenori turėti teminių indų, tačiau jie yra labai svarbūs vaikams. Visi prisiminimai juk ateina iš vaikystės. Jei tėvai galvoja apie tai – tai tikrai pasistengs, kad šventinis stalas giliai įstrigtų atminty. Kalėdiniai indai dažnai būna dekoruoti vaikiškais piešinukais – jie tikrai sužadina vaikų smalsumą ir sukelia teigiamas emocijas. Suaugusiems juk nieko neatsitiks, jei kurdami šventę vaikams, ir patys sugrįš į savo vaikystę. Todėl derinys su paukščiukais dekoruota lėkte, tokia pat servetėle, puodeliu ar dekoracija – visai sveikintinas namuose, kuriuose yra vaikų ir anūkų. Įtraukite į stalo serviravimą vaikus: jei jiems parodoma, kaip galima iš kvadratinės servetėlės išlankstyti įvairių figūrų – tai gali tapti įdomiu ir smagiu užsiėmimu. Taip juos įtraukus į stalo dekoravimą užtikrinsime, kad prisiminimai ir įgūdžiai, gauti vaikystėje, vėl atsigamins turint savų vaikų.

Ir jei šeimoje yra vaikų , jei svečiai ateina su vaikais – tai puikiai dera žaidybiniai stalo ir namų dekoro elementai – elniukai, arkliukai, nameliai, mašinytės, kalėdiniai autobusiukai, stiklinės pačiūžos ir eglutės, autobusiukai, linksmos dėžutės saldainiams, kojinės siurprizams, figūrinės žvakės ir net durų kilimėlis su nameliu bus tarsi geros nuotaikos garantas praveriant namų duris.

Nemažai paminėtų dalykų tikrai rasite www.grazunetmelyna.lt

Kristibna