Namukas gavosi truputuką klišas, bet… juk svarbiausia procesas.
O čia mažutėlytė saldi lauktuvė, nes meduolių iškepėm tikrai daug:
Dar keletas pasiūlymų – trijų rūšių vieno kąsnio sumuštinukai:
Padaryti visai paprasta: iš duonos sausainių formelėmis išpjaustome figūrėles, tada apkepiname. Įdarai: baltas – paprastos pikantiškos salotos ir marinuoto agurkėlio riekelė, oranžinis – morkų salotos, o baltieji – lašišos suktinukai (jeigu kam įdomu, galėsiu aprašyti procesą).
Dar kepėme varškės ir mėsos pyragą, bet ir vėl liko be nuotraukų, tai nors receptą užrašysiu:
1 kg maltos mėsos, 400 g varškės, sauja krapų (dėjau šaldytus), prieskonių (pagal skonį druskos, pipirų), sūrio tarkuoto porą saujų, pora kiaušinių, pakelis bemielės šaldytos tešlos.
Mėsą, varškę, krapus, prieskonius ir kiaušinius suminkome. Tada suvyniojame paruoštą masę į bemielę tešlą, prieš tai apibarstę mėsą tarkuotu sūriu, ir kepame apie pusantros valandos 175 laipsnių orkaitėj. Skanaus! Kitą sykį tikrai tikrai nufotografuosiu, o dabar tik valgiusiųjų galiu paklaust, ar patiko :)
Tai tiek šiam savaitgaliui.
Mums patiko labai viskas. Tie užkandžiukai labai gražiai visų pirma atrodo, užtat ir valgosi dar skaniau;) Tavo firminis mėsos pyragas irgi liuksiškas. Namukas, laimei po tiek norinčių jį paragauti, dar gyvas;) O meduoliukai pasakiški!
Tikrai, meduolių kepimas labai smagus užsiėmimas:)
Džiaugiuos, kad patiko – prašom ir kitą sykį ;)
[…] kaip jūs, bet aš tai Kalėdų jau neįsivaizduoju be meduolinio namelio. Pernykštis pirmas blynas – neprisvilo, tad šiais metais meduolinį namelį ruošiuosi […]