Press "Enter" to skip to content

Kalėdinės dekoracijos (II d.)

Sekantis įrašas – kalėdinės dekoracijos. Dalinuosi  idėjomis toliau. Dar vienas svarbus švenčių akcentas – kalėdiniai žaislai. Jais dekoruojamos ir eglutės, ir namų interjeras, kartais tiesiog sudedami į skaidraus stiklo indus. Kiekvienais metais mėginame eglutę papuošti vis kitaip, pagaminti naujų žaislų. Kai kuriuos žaislus galima padaryti ir su vaikais – tam panaudojant pačia netikėčiausias priemones – butelių kamštelius, senus kompaktus, buserio raoliukus ar kruopas. Vaikai tikrai gana kruopščiai suklijuoja, be to visad galit „pridėt ranką”:

 

kamsteliu cd_zaislai ch12Šias ir dar daugiau įdomių idėjų rasite čia. Ir laiko daug padaryt neužims, tik iš anksto reikia pasirūpinti reikiamomis priemonėmis.

Su vaikais galima padaryti ir siūlais apvytus žiedelius:

 

ch2

Žinoma, dar vienas labai paprastas būdas dekoruoti eglutę ir namus – maistas. Tik prieš kepant meduolius nepamirškite išdurti skylučių, nes iškepus tai padaryti sudėtinga:

ch1Sudėtingesnis dalykas – žaisliukai iš džiovintų vaisių:

ch3Paprastai, bet neprastai atrodo žaisliukai iš audinių:

ch4O jei namuose turite daug sagučių, adatėlių ir putplasčio rutuliuką – prašom Jums instrukcija:

Ornament-final-1024x680

Panašiai galima padaryti žaislus su gyvomis gėlėmis, saldainiais ar aksominėmis rožytėmis, tik vietoj adatėlių galima pasitelkti ir karštų klijų automačiuką:

ch8 ch5Nieko nebenustebinsiu su žaislais iš veltinio lakštų, bet nuo to jie nėra mažiau žavūs:

ch9

ch7

diy-felt-christmas-tree-ornaments-9

diy-felt-christmas-tree-ornaments-6-500x378Gražių idėjų!