Press "Enter" to skip to content

Šeimyniškai šiltų Kalėdų!

t_illl1

Kaip ir kasmet – pačios gražiausios metų šventės jau tuoj tuoj. Po ilgo bėgimo per metų akimirkas, po daugybės rūpesčių ir džiaugsmų, jos ateina. Ir nepriklausomai lauki jų ar ne. Linkiu susidėlioti mintis ir būsimus planus, nepamiršti artimiausių žmonių. Kalėdos juk ne dovanos, blizgučiai, kostiumai ir vakarėliai. Jos ateina iš širdies. Taigi, apkabinkite artimuosius, susitaikykite, jei su kuo nors susipykę ir pasidžiaukite akimirkomis. Išeikite į kiemą, įbriskite į pusnį. Nusišypsokite kaimynui ar praeiviui. Šilta, jauku širdyje.

Žiūriu į paaugusius vaikus, mintyse perkratau kas padaryta ir kas nespėta. Susidėlioju planus kitiems metams. Visko buvo ir visko dar bus.  Vaikų koncertai, nauji projektai, paskaitos ir patys įvairiausi darbai – laikas lekia nesustodamas.

Linkime Jums ramybės širdyje, planų išsipildymo ir gerų minčių.

Ačiū, kad skaitote, rašote, dalinatės mintimis.

Jaukių šeimyniškų Kūčių ir džiaugsmingų šv. Kalėdų!

Nuotrauka Laimutės Kaupienės

One Comment

  1. romas romas 2012 12 24

    tai visgi kas tos kaledos nu? raset raset ir vis vakrug da okala kaip sako rusai. pats esu psichologas pagal issilavinima tad gerai zinau ta dalyka kad tokie staigus ir niekuo nemotyvuoti emociju ir siaip gyvenimo posukiai yra tiesiog patologija. staigus optimizmas? gerai optimizmas yra puiku bet is ko gi jis gimsta, kokia jo kilme ar kas nors gali pasakyti? rusai turi toki gera posaki kuri isversiu i lietuviu kalba: juokas be priezasties- pirmas kvailumo pozymis. tai yra visiskai teisinga tiesiog kaip aksioma. yra priezastis viskam ir liudesiui ir juokui ir dziaugsmui. tad ir kaledos lyg ir turetu tai tureti. bet stai jusu atveju, jus rasinelyje nera tos nusakomos priezasties. susipykus susitaikyti, pagaliau atleisti vienas kitam tai puiku. bet kokia to priezastis? man kaip specialistui visuomet idomu ne tik matyti zmoniou elgesio pasekmes bet suprasti ir priezastis. siuo atveju nematau jokiu priezasciu nepyklit kad parasiau tai ka galvoju :)

Comments are closed.