Press "Enter" to skip to content

Mano svajonėse – biuras ir biuro baldai

Foto: Trendland

Metų pradžia – madingas laikas sudarinėti savo trumpalaikių ir ilgalaikių planų bei svajonių sąrašus. Sako, kad išsipildytų svajonė, reikia viską įsivaizduoti iki menkiausių smulkmenų, detalių, netgi kvapo. Šį sykį leisiu sau pasvajoti apie savo ateities darbo vietą, kur bus ergonomiškos, patogios ir jaukios darbo vietos, poilsio erdvės, stilingi biuro baldai. Taip, taip, būtent biuro baldai, nes jie yra kiekvieno biuro šerdis, pagrindinė interjero detalė.

Nuotraukoje matote interjero dizainą, kuris man ramybės neduoda jau beveik metus laiko – straipsnį apie šį ofisą perskaičiau pernai sausį. Biuro baldai, pagaminti iš europadėklų, stikliniais stalviršiais atrodo lengvai, jaukiai ir patogiai. Daug šviesos, raminantis medžio kvapas…

Stiklo ir medžio sąjunga biuro interjere sukuria nepakartojamo jaukumo atmosferą. Šviesi medžio spalva ir baltos sienos sukuria patogią, sterilią darbo erdvę. Kalbant apie biuro baldus, ne mažiau svarbu yra ir patogumas, ergonomiškumas – štai tokie, iš europadėklų sukonstruoti biuro baldai, mano manymu, gana lengvai reguliuojami, transformuojami, pritaikomi prie vartotojo poreikių. Stikliniai stalviršiai gali būti panaudojami vietoj lentos užrašams su markeriu. Gal kolegoms prezentacijos nepadarysi ant savo stalo, tačiau žinutėms ir asmeniniams priminimams jau „Post-IT” lapelių nebereikia, pakaks markerio. Be to tokiuose biuro balduose galima įrengti netgi slėptuves ar podėlius smulkiems, rečiau naudojamiems daiktams.

Šviesios erdvės lengvai personalizuojamos, jose puikiai dera asmeniniai niekučiai, pavyzdžiui šeimos fotografija ar vaiko piešinys.

Štai toks ofisas ir biuro baldai, kurie yra Amsterdame, neduoda man ramybės jau visus metus. Žinoma, tai neeilinis biuras su eiliniais baldais, o meno kūrinys, tačiau būten tokioje aplinkoje ir norėčiau darbuotis ateityje. Pasidalinkite savo įspūdžiais ir vizijomis apie idealią darbo vietą, erdvę, biuro baldus.

6 Comments

  1. Marius Marius 2012 01 03

    Čia tai geras. Nepagalvočiau, kad iš europadėklų galima padaryti tokius dalykus – man jie labai netvirti atrodo…

    • Dainius Tulaba Dainius Tulaba Post author | 2012 01 03

      Nu ne kinietiški gi :) Beje, kalbant apie tvirtumą, tai tie padėklai nevienodi, kiek teko čiupinėti. Yra tvirtesni ir „skystesni”, o čia, panašu, kad iš viso pagerinti, gal net pagal spec užsakymą gaminti.

  2. Ramūnas Ramūnas 2012 01 05

    Labai tvirtai atrodo. Dabar galvoju sau įsirengti ofisą ir kokius baldus biurui pasirinkti… Paprasta kėdė ir stalas … ne originalu :)
    Lyginant tokios darbo vietos brangiausia prekė yra toks kėdės po 5000Lt :)

    • Dainius Tulaba Dainius Tulaba Post author | 2012 01 05

      To biuro įrengimas kainavo EUR 50.000, tai biuro kėdės, ko gero, ne prasčiausios :)

  3. […] ir turiu kam fetišą – tai yra šitas daiktas. Jau rašiau, kaip gražiai atrodo iš europadėklų padarytas ofisas, kaip iš jų galima pasidaryti sofą, vaikišką lovą, kino teatrą. Galiausiai, pasirodo, iš […]

Comments are closed.