Press "Enter" to skip to content

Kaip susitvarkyti vonios kambarį

Visuose namuose yra mažas (jei labai pasisekė, tai didelis) vonios kambarys. Ir kažkokiu nesuvokiamu būdu į jį telpa daugybė dalykų – vonia, dušo kabina, dar kelios spintelės, skalbimo mašina, lyginimo lenta ir … Kodėl neperdarius  vonios kambario , kad atsirastų daugiau vietos daiktams tvarkingai susidėti? Kartais sprendimą padiktuoja smulkmenos – patogesnė spintelė, lenta ar tiesiog kitoks išdėstymas. Net ir mažiausioje erdvėje, galima rasti neišnaudotų plotų. Kartais, tereikia prisukti papildomą lentynėlę ar kabliukus.

 Skalbinių krepšių spinta pravers tiems, kas mėgsta viską surūšiuoti ir tvarkingai sudėlioti. Tokia spintelė savo pritaikymą gali rasti ir vaikų kambariuose, kur visada būna begalės smulkių daiktų, kaladėlių, detalių:

Jau esame pripratę, kad  lentos, įvairiems daiktams grupuoti kabo darbo kambariuose, virtuvėse arba koridoriuose. Kodėl tokia lenta negali atsidurti vonios kambaryje?

Tokia spintelė su ištraukiamais stalčiais labai taupo vietą.

 

Pats sunkiausias dalykas namuose – sugalvoti, kur dėti lyginimo lentą – vienas iš nel;abai sudėtingų sprendimų sukurti vietą lankstymui. Toks darbastalis iš tikro gali padėti taupyti vietą.

Smagių minčių!