Press "Enter" to skip to content

Puošiame Kalėdinę eglutę lauke

Foto: GoGingham

Mūsų Facebook puslapyje skaitytojos klausė, kaip papuošti eglutę, esančią lauke. Štai kelios idėjos iš komentarų.

Visų pirma galima puošti savos gamybos kartoniniais žaislais, obuoliais, lašiniais zylutėms (negalima kabinti sūdytų!). Iliuminacijoms yra specialios girliandos, skirtos naudoti lauke. Taip pat galima iš šieno padaryti snaigutes,žvaigždeles, obuoliukus – paskui juos apipurkšti dirbtinu sniegeliu, arba nudažyti. Šienas labai tinka lauko dekorui. Dar galima gaminti šluoteles, jas papuošti kaspinėliu, obuoliui gaminti reikės sugniaužyto laikraščio į burbulą, to pačio šieno ir siūlo (valo). Už idėjas ačiū Sandrai.

Jei nenorite nieko gaminti ir ketinate eglutę puošti kuo natūraliau, galima pasivaikščioti po mišką ir prisirinkti didelių kankorėžių. Juos taip pat galima nupurkšti sidabriniais, raudonais ar kokiais kitokiais dažais. Jeigu bus labai šalta – galima užšaldyti servetėles lede, dar visai gerai siūti paukštukai, iš filco lakštų ar kaspinai, juos pritvirtinant vielutėmis. O obuoliukus, morkytes – irgi galima siūti iš filco. Ant tokios eglutės nuostabiai atrodys užšaldytos žvakės.

O kai jau eglutė bus papuošta, galite apsilankyti Saros puslapyje ir pasigaminti viršūnę, kuri beveik nieko nekainuos, o atrodys tikrai šauniai. Taigi, idėjų jau turime ir atėjus savaitgaliui galima pradėt puošti eglutes, jei jos dar nepapuoštos.