Press "Enter" to skip to content

Idėjos namams: vaikų kambarių puošyba

Vaikams patinka matyti tuos pačius daiktus. Taigi papuoškite vaikų kambarį stilizuotais pažįstamų daiktų atvaizdais. Štai keletas pavyzdžių:

kids-room-theme kids-rooms-1 1-library-kids-room_lg pottry-barn-kids-room-stiar Season_Installation kids room 1156647_kids-room kidsroom_art_2 moving-up-401-kids-room-c-after Inke saul_kids_room_e1 716616367_9e69968e3c blue-green-room 6a0109d06f633d000e0110182aaa12860f-500pi Kids Roomnn kids-room3

Stebėdamas aplinką vaikas mokosi koncentruoti žvilgsnį ir žiūrėti abiem akimis. Žiūrėjimas į pažįstamus objektus vaikus veikia raminamai, be to lavina atmintį. Reikėtų nepersistengti su labai ryškiomis spalvomis – nes vaikų kambaryje vaikas ne tik žaidia, bet ir miega. Itin  ryškūs tonai gali juos erzinti, neleisti užmigti. Tačiau nereiktų jo išdažyti ir kaip tėvų miegamojo – vaiko kambaryje turi būti žaismingų detalių, saviraiškos plotų. Jeigu vaikas vyresnis – nebijokite pasitarti su juo pačiu, juk vis tiek po trijų – penkių metų teks daryti remontą. O ir medžiagų dabar pasirinkimas labai platus.

Reiktų atsiminti, kad joks vaikas neužauga neapipiešęs sienų, nenuterliojęs jų šokoladu ar kitais gėriais. Ir toks vaizdas kaip paveiksliukuose išbūna tol, kol jį nufotografuoji. Arba tai ne vaikų kambarys.

Nuotraukos iš: freshome.com, static.howstuffworks.com, img.hgtv.com, apartmenttherapy.com, meta-dad.com, bfo-hamiltonburlington.on.ca, buildwish.com, 4.bp.blogspot.com, tlc.discovery.com, washingtonspaces.com, media.photobucket.com, farm2.static.flickr.com, thelennoxx.files.wordpress.com, a2.vox.com, doloreslibrary.org, 2.bp.blogspot.com