Press "Enter" to skip to content

Valomosios kaukės

2013-02-08 15.09.00

Pristatau mūsų naują projektą su marmozel.lt. Labai ačiū Vilmai Žmakovai – nuostabiai kvapų ir stebuklų fėjai. 

Tadam! Taigi pristatome dvi kaukes – valančias – gydomąsias.

O dabar apie tai, ką matot nuotraukoje – mažosiose pakuotėse sausa valomoji – gydomoji kaukė, didesnėse – drėgna valomoji kaukė. Tokių priemonių poreikis iškilo labai natūraliai – norėjosi priemonių, kurios būtų universalios, tiktų tiek vyrams, tiek moterims. Be gėlių ir kitų mielų smulkmenų, konkrečios.

Retai kada  oda būna tobula, be jokių bėrimų, išsausėjimų. Tokią odą šveisti abrazyvinėmis dalelėmis nerekomenduojama, nes jos dar labiau sudirgina. Taigi pakanka itin švelnių šveitiklių – molių, natūralių pudrų, gintaro miltelių, avižų, kavos. Su veidu reikia dar atsargiau elgtis.

Kuo gi jos skiriasi? Miltelinę dar reikia pasiruošti – sumaišyti su vandeniu ar  hidrolatu, užtepti ant veido ir palaikyti 15 minučių. Nuprausiam šiltu vandeniu be jokio muilo, kad odos paviršius išliktų rūgštinis. Šlapiąją – tiesiog užtepti ant paruošto veido (pagarinto, kad atsivertų poros). Labai svarbu kad visas 15 minučių kaukė išliktų drėgna, nesudžiūtų – taigi teks drėkinti – papurkšti vandeniu ar hidrolatu.

Drėgnoji kaukė. Sudėtis: levandų ir čiobrelių vandenys, žalias molis, sezamų ir puikialapų aliejai. Žaliavos ekologiškos.

Rasite ir puikialapių aliejaus – jis valo bėrimus, paskui labai švelniai juos užtraukia. Valomąjį poveikį sustiprina ir sezamo aliejus. Levandų ir čiobrelių vandenys – valyti ir drėkinti odą, nes drėgme itin svarbu. Be to, kaip jau ir minėjau – odai privalu išlaikyti rūgštinę terpę.

Sausoji kaukė. Sudėtis: gasulo molis, žalias molis, nimbamedžio milteliai, linų sėmenys. Žaliavos ekologiškos.

Sausojoje kaukėje be visų kitų gėrių – dar yra šveičiamųjų dalelių – maltų linų sėmenų. Valomąjį poveikį sustiprina nimbamedžio milteliai.

Labai džiaugiuosi, kad eitne.lt portalo logotipas puikuojasi ant dviejų naudingų, reikalingų ir puikių produktų. Manau, kad jų bus dar ne vienas ir ne du.

Įsigyti galite parašę laiškutį eitne@eitne.lt . Drėgnos kaukės kaina – 12 litų, sausos – 11 litų. Paskui sudėsiu ir į internetinės parduotuvės lentynas.

Gerų minčių!