Press "Enter" to skip to content

7 madingi daiktai, į kuriuos būtina atkreipti dėmesį šią vasarą

Vasara džiugina šiluma ir tikrai norisi pasipuošti. Taigi, kokie 7 madingi daiktai reikalingi šiai vasarai?

1. Labai ilgas sijonas. Tikriausiai, net jei labai nesidomite mada, pro akis nepraslydo, kad šiemet visose vasaros kolekcijose yra ilgi, žemę šluojantys, sijonai. Labai paprasto kirpimo (dvi siūlės ir guma), pastelinių spalvų (persikinės, „nude”, kreminės, pudros ir pan.)  arba kita jo atmaina – klostuoti, gofruoti. Juos labai lengva derinti su pačiai įvairiausiais drabužiais – palaidinėmis, marškinėliais, odinėmis striukėmis ir džinsiniais švarkais.

maxiskirt

2. Dryžiai, dryželiai. Raskite nors vieną dryžuotą rūbą – suknelę, palaidinę, sijoną, švarkelį arba šalį. Jie tikrai nusipelnė papildyti jūsų spintą. Ir nebūtinai, tai turi būti tradicinė marinistinė tema – tiks ir kitokie, netikėti deriniai – žalia, raudona, mėlyna; geltona ir mėlyna, mėlyna ir oranžinė. Jei nelabai drąsiai jaučiatės visa dryžuota – derinkite dryžuotus drabužius su juodos, baltos ar smėlio spalvos drabužiais. Ir nesistenkite, kad dryželiai būtų labai smulkūs, vos matomi – lai būna stambiau dryžuoti, ryškūs:

dryziai

Net jei esate apvalesnių formų – tikrai galite rasti sau tinkamą dryžuotų rūbų variantą, tik nepatingėkite pasimatuoti.

3. Ryškūs akiniai nuo saulės. Gražios formos, stilingi akiniai – tarsi užbaigia bet kurį vasaros garderobo komplektą. Pasidairykite dailių akinių. Jie gali būti ryškūs ne tik spalva, bet ir forma. Žinoma, aviatorių akiniai tikrai daugelio pasirinkimas, bet derėtų atkreipti dėmesį ir į retro formas, originalesnes formas ir spalvų derinius. Pamėginkite pasimatuoti ir katės akių formos akinius. Beje, pagal naujausias mados rekomendacijas, jau nebeprivalu derinti akinių prie veido formos – svarniausia, kad jaustumėtės patogiai ir jie jums patiktų.

akiniai

4. Delninukė. Ir ne bet kokia – didelio arba mažo voko formos:

vokoformosdelnine

5. Pižaminės kelnės. atrodo, kad naminiai rūnbai tiesiog iškeliavo į gatvę, Patogios, įvairių formų, margintos „pižaminiais raštais”. Jas galima dėvėti ir su lygiapadžiais bateliais, ir su basutėmis su platforma ar aaukštakulniais. Derindamos įvairius variantus – sukursite tiek kasdieninį, tiek šventinį ansamblį:

pizamines_kelnes

6. Puošni, 3-iojo dešimtmečio suknelė. Močiučių laikų suknelė. Gausiai dekoruota karoliukais, žvyneliais, siuvinėta, dekoruota kutais ar vinguriuojančiais raštais. Ji traukia akį ir žavi moteriškumu. Prabangios, turtingos medžiagos – šifono, šilko, organzos – tiesiog užkariauja akį ir nereikalauja jokių papildomų aksesuarų:

1930sukne

7. Balerinos bateliai. Šiemet jie tikri gelbėtojai – kai nesinori autis aukštakulnių basučių ar batelių arba demonstruoti plikų pirštų. Be to gražiai papildo madingus drabužius – tinka ir prie pižaminių kelnių, ir prie ilgų sijonų, ir prie kombinezonų. Vasariškų spalvų, su subtiliomis detalėmis:

balerinos

Gražios, stilingos vasaros!