Press "Enter" to skip to content

Stilistė Kristina pataria: išpardavimai

Sausio mėnesį visose parduotuvėse vyksta didesni ar mažesni išpardavimai. Stylist.lt įvaizdžio ir makiažo mokyklos įkūrėja, stilistė Kristina Kalmykova dalijasi savo pastebėjimais apie tai, kokius daiktus vertėtų pirkti jų metu. Taigi visas įrašas apie išpardavimus:

women_shopping_trends

Ši įrašas skirtas Tomai Lisinskienei ir visiems, kam tai įdomu!

Jau atšventėme Kalėdas ir Naujuosius metus! Po Naujųjų metų švenčių visada truputį liūdna, bet liūdna tik tiems, kurie neturi kuo užsiimti. Šis metas puikus tiems, kurie nori pasidairyti po parduotuves – juk prasideda išpardavimų sezonas. Taigi, nuo ko vertėtų pradėti, kad išpardavimų laimikiai netaptų laikina “laimės piliule”, o papildytų jūsų garderobą kaip  protingai parinkti daiktai. Pirmiausia, pradėkite nuo savo garderobo revizijos, kad suprastumėte, kokių daiktų iš tikro trūksta. Nuspręskite dėl spalvų gamos, peržiūrėkite, ko trūksta ir kokios spalvos galėtų papildyti jūsų turimus komplektus.

Taigi, sudarykite sąrašą, ką norite rasti išpardavimų lentynose. Be to, duokite sau pažadą, KAD PIRKSITE TIK TAI, KO IŠ TIKRO REIKIA, O NE TAI, KAS PAPUOLA PO RANKA!

Taigi, ko darytis 2016 metų išpardavimuose? Mano rekomenduojamas karščiausias penketukas:

1. Kašmyro megztinis – visad moteriškas, šiltas ir nepamainomas žiemą. Nešioti galima su suknelėmis, sijonais, ilgomis palaidinėmis bei džinsais. Kašmyrinis megztinis, žinoma, nepigus malonumas, ypač, jei lyginsime panašius gaminius iš medvilnės ar viskozės, taigi išpardavimas pats metas, kai galima sau leisti brangesnius, kokybiškesnius daiktus.m3 m2 m1

2. Odinės kelnės. Niekada tokių nenešiojote? Pabandykite! Pirmosios odinės kelnės, tai lyg būti “bloga mergaite” ir dėl šito jausti malonumą. Prie viso to, dar šilta, patogu ir, žinoma, seksualu!

k3 k2 k1

3. Liemenė – tai viena stilingiausių daugiasluosnių komplektų dalių. Kaip bebūtų keista, mūsų moterys liemenes nelabai temėgsta, išskyrus kailinius bei “striukinius” variantus. Aš kaip tik siūlyčiau atkreipti dėmesį į liemenes iš audinio, skirtingų faktūrų bei spaudinių, kurios suteiktų jūsų įvaizdžiui tam tikrą griežtumą. Spalvinga liemenė gali tapti stilingiausia jūsų garderobo dalimi.

l4l3l2l1

4. Avalynė. Rinkitės tokią, kuri tiktų prie daugelio jūsų komplektų. Ir tai nebūtinai – juodos spalvos klasikiniai bateliai. Jeigu vien mintis apie juos sukelia nuobodulį – užmirškite tokius, o pasidairykite ko nors tokio, kas iš tikro pakeltų nuotaiką!   a3 a4 a2 a1

5. Sijonas. Sijonai šiais laikais madingi kaip niekad ankščiau. Rinktis tikrai yra iš ko! Matuokitės parduotuvėse visus įmanomus modelius, net ir tuos, kurie jums patikdavo, bet visad galvodavote, kad jie “ne jums”. Labai dažnai mes užstringame savo susikurtuose rėmuose, kurie trukdo atrodyti įdomiai ir šiuolaikiškai. Derinkite sijonus su: šiltais megztiniais, džinsiniais marškiniais, golfais. Mėginkite!

s3 s2 s1

Sėkmingos medžioklės!

Nuoširdžiai jūsų, Kristina Kalmykova

P.S. Jeigu norite išmokti pasidaryti garderobo reviziją, sužinoti, kokios spalvos bei siluetai jums tinka, kaip pasidaryti makiažą ir sukurti nuostabų savo įvaizdį – kviečiu į kursus „Pats sau stilistas„. Artimiausių kursų pradžia – sausio 19 d. 18 val. Skambinkite tel. 867111699 (Kristina) arba rašykite info@stylist.lt