Photobucket

Namukas gavosi truputuką klišas, bet… juk svarbiausia procesas.

O čia mažutėlytė saldi lauktuvė, nes meduolių iškepėm tikrai daug:

Photobucket

Dar keletas pasiūlymų – trijų rūšių vieno kąsnio sumuštinukai:

Photobucket

Padaryti visai paprasta: iš duonos sausainių formelėmis išpjaustome figūrėles, tada apkepiname. Įdarai: baltas – paprastos pikantiškos salotos ir marinuoto agurkėlio riekelė, oranžinis – morkų salotos, o baltieji – lašišos suktinukai (jeigu kam įdomu, galėsiu aprašyti procesą).

Dar kepėme varškės ir mėsos pyragą, bet ir vėl liko be nuotraukų, tai nors receptą užrašysiu:

1  kg maltos mėsos, 400 g varškės, sauja krapų (dėjau šaldytus), prieskonių (pagal skonį druskos, pipirų), sūrio tarkuoto porą saujų, pora kiaušinių, pakelis bemielės šaldytos tešlos.

Mėsą, varškę, krapus, prieskonius ir kiaušinius suminkome. Tada suvyniojame paruoštą masę į bemielę tešlą, prieš tai apibarstę mėsą tarkuotu sūriu, ir kepame apie pusantros valandos 175 laipsnių orkaitėj. Skanaus! Kitą sykį tikrai tikrai nufotografuosiu, o dabar tik valgiusiųjų galiu paklaust, ar patiko :)

Tai tiek šiam savaitgaliui.