Press "Enter" to skip to content

Populiariausių dovanų-papuošalų vyrams TOP 5

dovanos

Svarstote, ką padovanoti mylimajam ar kitam brangiam vaikinui ar vyrui? Vyrai irgi mėgsta puoštis, tiesa, kiek solidžiau ir kukliau nei moterys. Kokie papuošalai ir aksesuarai – universalūs, niekada neišeinantys iš mados ir patinkantys bene visiems vyrams ir vaikinams? Šiame straipsnyje apžvelgsime visų laikų populiariausių vyriškų papuošalų-aksesuarų TOP 5-uką.

  1. Viena iš populiariausių dovanų – laikrodis. Jis tampa ir puošmena, ir atlieka praktinę funkciją. Tiesa, jei norėsite padovanoti solidų, gražų laikrodį, reikės būti susitaupius nemažą sumelę, nes kokybiškų laikrodžių kainos prasideda nuo maždaug 100 eurų. Gerai paieškojus, neblogą laikrodį galima įsigyti ir pigiau. Tiesa, atkreipkite dėmesį, kad universalesnės, maloniau dėvimos – odinės apyrankės, o ne pagamintos iš metalo.
  2. Diržas. Raskite vyrą, kuris nesegėtų diržo. Tikriausiai sunkiai pavyktų… Jei nežinote, ką dovanoti vyriškiui, nupirkite diržą. Nesirinkite labai įmantrių, su masyviomis ir spalvingomis sagtimis, nebent žinote to, kuriam dovanosite, skonį. Nepirkite dirbtinės odos diržų, nes jie greitai nusidėvi, dirbtinė oda sutrūkinėja.
  3. Sidabrinis žiedas. Daugelis vaikinų nudžiunga gavę sidabrinius žiedus. Tiesa, paprastai juos ant piršto mūvi tik tol, kol jų nepakeičia vestuvinis žiedas. Kai kurie ir vėliau mūsi abu žiedus. Kiek sudėtingiau bus sužinoti žiedo dydį, bet manome, kad rasite išradingų būdų, kaip tai padaryti. Ant žiedo galima išgraviruoti draugystės pradžios ar kokią kitą svarbią datą, vardą ir pan.
  4. Vyriškos odinės apyrankės. Pastaruoju metu į madą sugrįžo apyrankės iš odos, kurias daugelis vaikinų mielai dėvi kasdien. Odinė apyrankė pagyvina stilių, paprastą kasdienę aprangą ir suteikia išskirtinumo. Odinės apyrankės netgi gali būti puoštos jūsų pasirinktu užrašu ar paveikslėliu – tokia dovana garantuotai sužavėtų kiekvieną.
  5. Sidabrinė ar auksinė grandinėlė su pakabučiu ar be jo. Sidabras ir auksas – amžina klasika. Paprastai žmogus mėgsta arba aukso, arba sidabro dirbinius, tad tai žinodami rinkite ir grandinėlę dovanai. Prie grandinėlės, jei finansai leidžia, galima nupirkti pakabutį, o jo vidinėje pusėje kažką išgraviruoti. Tai taip pat pavers dovaną šiek tiek asmeniškesne.