Press "Enter" to skip to content

Vasaros makiažas

Summer-Make-Up-Tips

Kol dar vasara nesibaigė, prisiminkime kelis pagrindinius makiažo produktus, kurie būtini kiekvienos moters kosmetikos krepšelyje. Vasaros makiažas – tai lengvas prisilietimas, kuris leidžia atrodyti natūraliai, bet kartu padeda išsaugoti sveiką odą bei gaivią išvaizdą.

Niekam ne paslaptis, kad pirmas žingsnis į puikų makiažą – sveika oda. Taigi pirmiausia, prieš naudojant dekoratyvinę kosmetiką verta pasidomėti priemonėmis veidui prausti, valyti ir drėkinti. Tai svarbu visus metus, o ypač vasarą. Neteisinga manyti, kad vasarą galima pamiršti visas kosmetikos priemones – veido odą veikia saulė, vėjas, smėlis – ir po  atostogų  sugaišite daug laiko, kad viską atgaivintumėte. Nesakau, kad reikia tepti kremines pudras, daug sluoksnių makiažo – jums tikrai pakaks šešių makiažo priemonių.

1. Makiažo pagrindas. Vasarą geriausias pasirinkimas CC kremai. Jie ne tik išlygina veido odos spalvą, bet ir dėl SPF filtro apsaugo odą. Tinka ir jautriai odai. Beje, jis yra net trijų atspalvių – tikrai išsirinksite sau tinkamiausią.

CCCream_Med2Deep_H

2. Šviesinamasis flomasteris. Jis tiesiog būtinas kiekvienos moters kosmetinėje. Tamsūs ratilai po akimis, smulkios raukšlelės, tamsios dėmelės? Tai juk taip pažįstama. taigi, su tuo padės kovoti ši kosmetikos priemonė. Geriausia, kad bet kada dienos bėgyje galėsite makiažą pataisyti ir vėl atgauti šviežumą. Šviesinamasis flomasteris yra neriebus, be alkoholio ir neužkemšantis porų.

52902_HIGHLIGHT_PEN_COLOR_2_H

3. Pudra. Aš pati labiausiai mėgstu šviesinamąsias pudras iš Jubiliejinės Mary Kay kolekcijos – jos gali atstoti ir skaistalus, ir  įdegio pudrą, ir net jei reikia praversti kaip šešėliai. Turėdamos tris pudros atspalvius, sukursite tobulą vasaros makiažą. Kas dar labai žavi – būtent ši pudra suteikia veidui 3D įspūdį, veido oda atrodo švytinti, o jūs pati šviežiai ir gaiviai:

 

11826034_851409818248336_2638964120248579868_n

4. Akių pieštukas. Šios vasaros atradimas man – turkio atspalvio minkštas akių pieštukas. Jis nenuvarva, nesubėga į raukšleles ir nenusitrina per dieną. Žinoma, jūs galite rinktis iš kitų atspalvių – jų daug.

MKEyeLiner_Turquoise_H5. Na, ir žinoma – tušas akims. Tankios, juodos blakstienos, nepajuodavę paakiai – kiekvienos moters svajonė. Juk tikrai nenorėtumėt, kad išlipus iš jūros ar ežero – visas grožis dingtų. Taigi – vasaros pasirinkimas – atsparus vandeniui tušas. Pagrindiniai jo privalumai:

  • Unikalios formos šepetėlis atskiria blakstienas.
  • Tinka jautrioms akims, ir nešiojant kontaktinius lęšius.
  • Bekvapis.
  • Oftalmologiškai ištirtas.
  • Nenubyrantis, netepantis ir nesudarantis tušo gumulėlių.

24108GB_022_LashLove_Waterproof_H

6. Lūpų dažai. Viskas priklauso nuo jūsų pomėgio – renkatės lengvą lūpų blizgį ar dažus. Labiausiai mėgstu intensyviai drėkinamus dažus. Šie ypatingai švelnūs, žavingai gundantys ir lūpas puoselėjantys lūpų dažai suteikia spalvingą prabangą jūsų lūpoms, galite rinktis iš daugybės svaiginančių atspalvių.

  • Ypatingai švelni formulė įsigeria į lūpas, akimirksniu sudrėkina jas ir išlaiko drėgmę.
  • Formulė yra praturtinta odą puoselėjančiais ingredientais, kurių dėka yra sušvelninamos smulkios linijos ir lūpos atrodo pilnesnės.
  • Skaidraus mygtuko spustelėjimas išstumia skaidrią, švytinčią spalvą iš stilingos pakuotės.

221109_013_TD_CoralBliss_H

Apie visas kosmetikos priemones sužinoti, jas išmėginti galite pas mus, Stylist.lt įvaizdžio ir makiažo mokykloje, I.Kanto 26-1a, Klaipėda. Stilistė ir visažo meistrė Kristina parinks tik Jums tinkamčias ir labiausiai grožį pabrėžiančias priemones. Mums galima skambinti telefonu – 8 671 116 99, Kristina arba 863311005 – Ilona ir rezervuokite laiką.

Jei norėsite, galime atvažiuoti į bet kurį Lietuvos miestą – tereikia norėti.

Būkite gražios!