Press "Enter" to skip to content

Originalios vestuvių dovanos: kaip išrinkti?

20fa2612-7cab-4783-9586-e15cd7525e67

Sakoma, kad geriausia dovana, kurią gauname – tai pats gyvenimas, ne mažiau svarbi – artimas žmogus, kuris gyvenimo keliu lydėtų iki pat jo galo. Artėja vasara – vestuvių metas, todėl labai dažnai tenka pasukti galvą, kuo nustebinti jaunuosius jų ypatingą gyvenimo dieną.

Žinoma, gyvename tokiais laikais, kai labiausiai vertinamos dovanos vestuvių proga kukliai „sėdi“ vokeliuose, dažniausiai net patys jaunieji paprašo būtent tokios dovanos, tačiau tai tikrai nereiškia, kad šalia jos negalite savo draugų ar artimųjų nustebinti originalia vestuvine dovana. Tačiau, kaip tai padaryti, kaip išrinkti įdomią ir netradicinę dovaną? Štai keletas patarimų, kurie jums padės apsispręsti.

Bendri jaunųjų pomėgiai

Originalios vestuvių dovanos bus tikrai įvertintos, jei jos bus naudingos. Tiesa, nesupraskite ne taip, nekalbame apie finansinę naudą, omenyje turime malonius atsiminimus ir įspūdžius. Rinkdami originalią dovaną, atsakykite sau į klausimą – kokios bendrybės sieja būsimuosius jaunavedžius? Gal jie negali gyventi be kelionių, gal dievina prabangų sodraus raudono vyno skonį? Pasinaudokite tuo, nupirkite reto vyno butelį, įrėminkite jų svajonių miesto žemėlapį, kuriame nurodykite lankytinas romantiškas vietas. Jei nesate pats nagingiausias ir kruopščiausias, pagalbos kreipkitės į profesionalius grafikos dizainerius.

Stilius jai ir jam

Originalios poros apyrankės, rankų darbo veltos šlepetės, išgraviruota spynelė – idėjų begalė, tereikia pagalvoti, kokia dovana privers dar plačiau nusišypsoti būsimuosius jaunavedžius.

Blogiausių dovanų sąrašas

Ne paslaptis, kad yra tokių dovanų, kurių nenorime gauti nei per vestuves, nei per kitą šventę, todėl nepatingėkite prisėsti ir pasidaryti dovanų, kurių niekada nenorėtumėte gauti, sąrašą. Tai bus išties puiki paruoštukė! Niekas nešauna į galvą? Štai keletas dovanų, apie kurias jaunavedžiai išties nesvajoja: stiprieji gėrimai, nuotraukų albumai, patalynės komplektai, indai, dulkių siurblys, žvakidės, svarstyklės ir kiti buitiniai rakandai. Šios dovanos tikrai negali pretenduoti originalios vestuvių dovanos statusą.

Galiausiai reikia atminti, kad originalios dovanos vestuvių proga turėtų būti dovanojamos „iš širdies“. Jei ketinate nueiti į artimiausią parduotuvę ir nupirkti nuotraukų rėmelį, kuriame patalpinsite kelių metų senumo būsimųjų jaunavedžių fotografiją, geriau to nedarykite, būkite išradingi Ir nebijokite ieškoti n