Press "Enter" to skip to content

Kaip „sutaupyti” kolorijų ir mėgautis maistu

Vasarą, kai daugiau aktyviai judame, poilsiaujame visi susirūpina dailiom formomis ir sveikata. Juk nepasislėpsi po storu megztiniu ar švarku – po plonais drabužiais viskas matoma kaip ant delno. Taigi, kokius patiekalus geriau rinktis, kad neapsunktumėt, ypač jei planuojate švęsti gamtoje (pagal  Fox News):

 

– vegetarinius šašlikus vietoj mėsos. Kepti juk galima ne tik mėsą, bet ir papriką, svogūnus, baklažanus, grybus. Tikrai rasite tokius produktus, kuriuos valgysite su malonumu;
– keptą ant grilio žuvį o ne riebią mėsą;
– pasirinkite geriau gabalėlį kokybiškos mėsos negu dešrelę ar mėsainį;
– šaldytą jogurtą ar vaisius kaip desertą vietoj pyrago ar ledų;
– vandenį, becukrius ir sodos neturinčius gėrimus (beje būtent gėrimai stipriai padidina gaunamų kolorijų kiekį, Jums to ir neįtariant).

 

Straipsnyje yra ir daugiau įdomių teiginių, paskaitykite patys. Nebūtinai su visais teiginiais sutinku pati, nebūtinai turite sutikti ir Jūs – skaitant straipsnius apie maistą reiktų nepamiršti, kad kiekvieno mūsų organizmas yra unikalus, bet tam, kad galėtumėte laužyti pagrindinius principus, reikia juos …žinoti.

Ir dar. Judėkite, džiaukitės saule ir vasara, mylėkite save.

Gražios Jums vasaros!0-suris-P1060347