Press "Enter" to skip to content

Stilinga dovana Tėvo dienai

abc

Dabar vienas opiausių klausimų – dovana Tėvo dienai.

Visada, sudarinėjant dovanų sąrašus, ilgiausia mąstome ties vyrais, tėčiais, seneliais. Juk iš tikro vyrams visai nepatinka moteriškos dovanos – kaklaraiščiai, nosinaitės ir kiti moteriški dalykai. Žinoma, būna retų išimčių, bet… iš esmės, juk dažniau moteriai svarbu, kad vyro kaklaraištis derėtų prie jos suknelės, o ne atvirkščiai. Be to naujas vyro aksesuaras tampa pretekstu dar vienai suknelei, o suknelė – pretekstu bateliams ir visai virtinei kitokių gėrybių, įsigyti. Bet šį sykį norėčiau kalbėti ne apie moteriškus pirkinius, o apie dovanas vyrams.

Šiandien kaip tik su drauge plepėjom apie tai. Išvada peršasi tokia įdomi – kadangi atmetėm viską, kas labiau moteriška, negu vyriška, tai liko ne taip ir daug pasirinkimo:

1. Įvairūs hobio daiktai, aksesuarai ir priemonės. Kuo daiktas įdomesnis, modernesnis – tuo geriau. Ir visai nesvarbu, kad moteriškai nesuvokiate, kam reikia daugiafunkcinio prietaiso, jeigu bus naudojama tik viena iš tų funkcijų. Taip turi būti. Beje, nors ir kaip senamadiškai beskambėtų, va čia labai neprastai įsikomponuoja vilnonės kojinės (žinau, ką sakau – teko vyrųū kompanijoj balandžio pabaigoj miške turistauti).

2. Aktyvaus poilsio priemonės, skirtos žaisti lauke. Tik nepradėkit gudrauti, sakydamos, kad tie sportiniai bateliai labai tiks prie teniso kamuoliuko – dabar perkame dovanas vyrams! Rinkite dovanas tinkančias jo gyvenimo stiliui – gal būt, tai bus gertuvė vandeniui, termopuodelis kavai.

3. Ne toks sveikas pasirinkimas, bet … pypkė, cigaras ar įdomesnis tabakas rūkančiam. Juk nesiruošiate keisti savo žmogaus švenčių proga.

4. Stilingas galvos apdangalas. Va čia vienbalsiai su drauge sutarėm, kad vyrai patys gali ir nepasirūpinti – o karštėjant dienoms, verta pasirūpinti ir savo mylimais:

SpringHatGuide2

5. Vaikų darytos dovanos – nuspalvinti  tekstiliniai marškinėliai (galite duoti vaikams tekstilinius markerius ir jie visą savo meilę ten supieš, tikrai. Jums teliks lygintuvu užlyginti), rankų antspaudai, paveikslai. Truputį sentimentalios dovanos, bet vis tiek mielos. Ir nesakykite, kad tai – nežavinga.

6. Pramogos. Gal būt senai svajojo pakilti oro balionu, plaukti jachta ar pralėkt keturačiu. Tikrai rasite pasiūlymų ne vieną ir ne du.

7. Prisiminimai.

slingshot

Gal dar kas nors idėjų turite?

Lai Jūsų pasirinkimas – stilinga dovana Tėvo dienai- džiugina mylimus tėčius ir vyrus!