Press "Enter" to skip to content

Nagų dizaino mados, 2013

Beauty-Trends-Spring-2013-Nails-Narciso-Rodriguez-590x1000

Tikriausiai, nesuklysiu sakydama, kad manikiūras – tai vienas iš dalykų, kurį pastebi tiek vyrai, tiek moterys. Žinoma, du dalykai išlieka madingi visada – visų pirma jis turi būti, visų antra – jis turi būti tvarkingas, neapsilaupęs, „nepataisinėtas”. Ir negalvokite, kad kiti nematys, kad kažkas ne taip. Čia tik Jums taip atrodo. Taigi, kokios mados 2013 metams? Juk nagų dizainas tikrai ne paskutinėje vietoje.

Jau nebemadingi smailiai nudildyti nagai, su įvairiausiais dailės šedevrais – kuo paprasčiau, tuo geriau. Nagų ilgis – kaip pavyzdingų mokinukių, sulig pirštų pagalvėlėmis. Nagų lakas kasdienai – permatomas arba pusiau permatomas. Kuo labiau primins natūralius nagus – tuo geriau.

Beauty-Trends-Spring-2013-Nails-Phillip-Lim-600x900

Dvispalvis sprendimas – bet spalvos vis tiek natūralios, pastelinės. Atkreipkite dėmesį ne tik į spalvą, bet ir į tekstūrą – šiemet ji panaši į barchatą (padengiama laku, tada blizgučiais ir tada vėl užlakuojama):

new-year-nails-for-2013-how-to-resurrect-stic-L-l3NWjf o-ALEXANDER-WANG-FALL-2013-NAILS-570Vakarui – drąsesni sprendimai – juoda arba artimos juodai spalvos – tamsiai vyšninė, tamsiai violetinė, mėlyna:

black-nails

Galima naudoti tą patį barchato efektą :

DIY_Liquid_Sand_Nails_TutorialPaga

Neapsiriksite pasirinkusios ir sidabro blizgesį:

silver-nails-trend-2013

Pagalvojus, labai smagu, kai nebereikia labai ilgų nagų – mažiau kojinių suplėšysim!

Nuotraukos iš  fashionmagazine.com, spektorsnail.com