Press "Enter" to skip to content

Maudymosi kostiumėliai, 2013 vasaros tendencijos

6e248a7f67000f653e528cd17691e6bc

Šiltėjančios dienos primena, kad tuoj tuoj prasidės maudymosi sezonas. Kai kurios drąsiausios jau pradėjo deginimosi sezoną – balkonuose, soduose ir panašiose slaptose vietose. Kokius maudymosi kostiumėlius siūlo stilistai? O kokie maudymosi kostiumėliai papuoš mūsų pajūrį?

Reiktų paminėti, kad šiemet, labai stipriai susipynę daugybė laikmečių – madingai galima atrodyti puošiantis taip, kaip Jums pačiai gražu. Svarbu patogumas, estetika – tinka ir vintage, ir  mokyklinių laikų stiliaus drabužiai. Žinoma, nebeteks grįžti į tuos laikus, kai maudytis važiuodavo su vežimais į jūrą. Kai pagalvoji, nei vienas iš rūbų nėra patyręs tiek transformacijų – nuo vežimo iki siūlelių. Šiuo metu vėl madingi uždaresni kostiumėliai, oda saugoma nuo pavojingo saulės spindulių poveikio. Šiaip ar taip, dabar kalbam ne apie maudymosi kostiumo istoriją – kuri tikrai labai įdomi ir žavinga, o apie stilistų siūlomas naujoves.

Na, bet dabar apie maudymosi kostiumėlius. Viena iš pačių ryškiausių tendencijų – grafika. Labai ryškios linijos ir formos. Maudymosi kostiumėliai kaip projektuotojų atidaus darbo realizacija:

grafika

grafika1

 

Beje, jei nešiojate plius size dydį, dryžiai irgi ne pati blogiausia idėja:

norma_kamali

 

Kita madinga tendencija – vario atspalviai:

cooper cooper1

 

Dėmelės:

demeles demeles2

 

Kaip ir rūbuose – nemažai floros:

flora flora1

 

Ir žinoma kaspinėliai bei pastelė:

kaspineliai kaspineliai1

 

Dar truputis plius size, kad nemanytumėt, kad visi madingi modeliai tik lieknutėms:

norma_kamali_

fanny_lyckman_for_estradeur

infinity_blu

 

 

Smagių, saulėtų dienų!