Press "Enter" to skip to content

Sustabdykime raukšles

Foto: groziodovanos.lt

Skaisti oda nebėra vien tik lėkšta ir tuščia svajonė jau keletas metų. Yra įvairiausių kremų, pratimų, o ir šeip jauninimo paslaugas teikiančių žmonių, tačiau ar mes galime kanors padaryti patys vardan jaunos odos, arba tiesiog senėjimo proceso stabdymo? Taip! Viskas pasiekiama ranka, kiekvienas galime pagrąžinti, pajauninti odą, padaryti ją skaistesne, gražesne. Taigi, keletas patarimų, ką reikia daryti norint išlaikyti gražią ir jauną odą tiesiog namuose, neleidžiant pinigų, ir taupant laiką.

1. Moksliškai buvo įrodyta, jog cukrus, tas kurį dedame į arbatą, kavą, blynus ir t.t. skatina raukšlių atsiradimą, tad mažinkime cukraus vartojimą. Bet neatsisakykime cukraus, nes jame yra gliukozės, kuri stiprina širdies darbą, tiesiog, jei į kavą dedatės du, ar keletą šaukštelių cukraus, sumažinkite iki vieno.

2. Plaukite veidą mineraliniu vandeniu, jame yra pakankamai maistinių medžiagų, kurios pagyvins, pajunins jūsų odą, žinoma, rezultatas nebus iš kart matomas, bet po ilgesnio laiko plaunant savo veido odą vandeniu pamatysite kad ji pasidarė daug stangresnė, ir mažiau raukšlėta.

3. Nerūkykite ir nebūkite prie rūkančių, cigarečių dūmai įpatingai gali kenkti jūsų odai, cigaretėse esančios nuodingos medžiagos, pirmiausiai nusėda ant žmogaus odos (pirštų, lūpų, veido), o tik tada keliauja į plaučius.

4. Nesiraukykite, tai tampo jūsų odą, o tai veda prie natūraliai susidarančių raukšlių, tad atsikratykite pykčio, ir raukymosi, mylėkite pasaulį ir pasaulis mylės jus, atminkite kad bet ką darant ypač svarbu emocinis pasirengimas.

4 Comments

  1. Laima Kaupienė Laima Kaupienė 2011 12 07

    Aurimai, teks kada patobulinti lietuvių kalbą ;) Aš ne piktai, bet draugiškai – reikia :)

  2. Akfak Akfak 2011 12 08

    Duok man pataisyt klaidas ir paaiškint, prieš paskelbdamas? Greičiau išmoksi :)

  3. Aurimas Alionis Aurimas Alionis Post author | 2011 12 08

    Viskas ko man reikia, tai kad pasakytumėt, į ką man reikėtų įpač kreipti dėmesį.

    • Dainius Tulaba Dainius Tulaba 2011 12 08

      Aurimai, kad ir žodis „ypač” – jis prasideda y ilgąja. O šiaip – gebėjimai ateina berašant. Tiesiog rašydamas labiau kreipk dėmesį į stilių. Profesionaliai (pabrėžiu – profesionaliai) pagelbėti gali Laima iš pirmojo komentaro.

Comments are closed.