Press "Enter" to skip to content

Stylish blogger AWARD – Eitne.lt is rocking, nes paminėjo pats Rokiškis

Stilingiausias interneto paveikslėlis

Kuklumu nepasipuošim – tikrai žinojom, kad su stiliumi neprasilenkiame, tačiau ponui Rokiškiui ačiū – kaip pastabiausiam ir pačiam drąsiausiam peliukui.

Gavome šį apdovanojimą, siaučiant eilinei stilingųjų blogerių apsidovanojimo karštinei. Tai įpareigoja. Ne tik išlikti ir pasitempti, kad dar stiliškiau žygiuotume koja kojon su kitais stilingaisiais, bet ir it pagal kokio Oskaro (ne Koršunovo) taisykles – reikia atskleisti 7 slaptus faktus apie eitne.lt (autorius) beigi perduoti šią stilingą ir garbingą nominaciją 5 to vertiesiems. O tų vertųjų ne taip paprasta rasti, idant šelmis Rokiškis savo sąraše suminėjo keletą mūsų nusipelniusių autorių tai Giedrė ir Altajus (ne kalnai, bet ne mažiau reikšmingas). Kadangi visi mūsų autoriai stilingi, o ponas Rokiškis išdavė indulgenciją pačiam Teisingumo ministrui, tai atleisime ir jam šį įžūlumą, ypač turint omeny, kad jis iš prigimties yra chamas (1 punktas Rokiškio paslapčių sąraše). Taigi pradedam, ponios ir ponai. 7 mažai kam žinomi faktai apie eitne.lt:

1. Portalo (tuomet dar tinklaraščio) gimtadienio proga kasmet iškeliamos valstybinės vėliavos BE juodo kaspino, o kolektyvo branduolys ta proga žygiuoja parade, kadangi mūsų gimtadienis – kovo 11-oji.

2. Per nepilnus 4 portalo gyvenimo metus tiek gero pridarėm Lietuvai, kad net buvom papipedinti. Redakcijos žiniomis – tai padarė asmuo, artimas imperatoriui.

3. 20(!) iš 26 eitne.lt autorių – moterys, taip, kad paslapčių čia žymiai daugiau nei septynios, obettačiau, siekdamos išsaugoti savo paslaptingumą, moterys paslaptis pasiliks sau.

4. Mažiausiai 3 iš eitne.lt autorių kolektyvo yra mokytojai (pagal profesiją, išsilavinimą, pašaukimą) ir 1/3 jų – vyrai.

5. Eitne.lt dar niekada nebuvo Užkalnio 5 ir nesusitiko gyvai su Beata Nicholson, bet tai gana greitai gali įvykti. Kas žino…

6. Visi piratai yra vagys. Bet SOPA ar ACTA to efektyviai neišspręs. Vis dėlto, labai gali būti, kad mes ir Užkalnis – iš tos pačios planetos.

7. Eitnė.lt turinys yra labai geras, gražus ir naudingas. Toks naudingas, kad jį buvo nukopyp… netgi tokie piratai/vagys kaip penktadienio rytas ir blogorama (ne Džiugo).

O dabar prašom nominacijas:

1. Asmuo artimas imperatoriui (bet ne pipedijai) – Laima ir jos stilingas Memeliškas blogas apie visokius skanumynus prie kafijos ir arbatos.

2. AJ-Receptai – tai tarsi koks vilkas, nes parašyta, kad uogauti ir grybauti miške draudžiama, jei nepaliekate aktyvių nuorodų.

3. Inga bure-bure. Skaitai ir nesupranti, ar čia apie bures, ar apie būrimą ar apie bure bure.

4. Laimikis, nes tai yra tikras laimikis.

5. Pati geriausia ir profesionaliausia Austėja.

6. Taip, įspėjau, kad mes ne kuklūs, dar straipsnio pradžioje. Taigi – skaitykIT.lt. Skaitykit, nes Povilas rašo gerai ir įdomiai.

Dabar, idant baigiau visas išpažintis ir siūlymus, kaip ir priklauso – pranešiu garbiesiems nominantams asmeniškai. Gero skaitymo, stengsimės Jūsų visų nenuvilt.

 
Reklama:
Automobilių raktų gamyba

7 Comments

  1. Apie stilių ir stilingiausius | Giedrės blogas Apie stilių ir stilingiausius | Giedrės blogas 2012 02 23

    […] blogas šiemet irgi buvo paminėtas tarp stilingiausiųjų ir net triskart, jei neskaičiuosime Eitnės portalo, kuriame taip pat […]

  2. Austėjos blogas Austėjos blogas 2012 02 24

    […] galvoti, kodėl taip neturėtų atrodyti, tačiau vis vien taip atrodo Ir vis dėlto AČIŪ eitne.lt – ir ypač Ilonai – kurie man šį apdovanojimą įteikė (?)/perdavė […]

  3. Laima Kaupienė Laima 2012 02 25

    Ačiū, mielieji, garbė būt pastebėtai su tokiu ‘jaunuoliu’ :)

  4. mama mama 2012 02 27

    be anglicizmų manau galima bent jau pavadinimuose. Turiu omeny is rocking :)
    o šiaip sveikinu.

Comments are closed.