Press "Enter" to skip to content

Širdelių diena ir patys įvairiausi vasario gerumai

Vasario mėnuo, nors pavadinimu labai panašus į vasarą, anaiptol nepanašus į ją savo oru. Tačiau tai nestebina, nes gyvename Lietuvoje, o čia vasaris – pūgų ir šalčio mėnuo. Ir dar permainų – kai diena jau laša nuo latako, o naktį sušąla patys ilgiausi varvekliai. Dar plastikinių širdelių, rožinių saldainių…

Tačiau dabar ne apie juos. Ir ne apie sniegą, kurį kas rytą tenka nusikasti nuo laiptų.

O apie šiltas ir jautrias širdis. Ir apie darbščias rankas. Kaip žinote, visą mėnesį vyko neišnešiotukų akcija. Šiandien iš mūsų parduotuvės iškeliavo Jūsų megztų, veltų, surinktų rūbelių neišnešiotukams dėžė. Labai ačiū visiems už šiltas širdis.

Dar labai dėkoju už sveikinimus, kurių sulaukiau šį kuklų gimtadienį. Juk iš tikro, jokio mano nuopelno čia nėra – aš tik nusprendžiau gimti šį permainingą mėnesį. Tačiau gera žinoti, kad nepamirštat. Ir dar – kad turiu, tai, ko reikia prasmingam gyvenimui – šeimą – mylimą vyrą ir  tris poras žibančių akių, kurioms dar kol kas esu autoritetas, draugus, kuriems ne vis vien – esu aš ar ne,  namus, darbą, projektus. Saviraiškos laisvę.

Puikios Jums Valentino dienos. Ir nesvarbu – švenčiat ją ar ne – bet vieną akimirką pagalvokit apie Jus mylinčius žmones. Ir lai sušyla širdys.

One Comment

Comments are closed.