Press "Enter" to skip to content

100… 99… 98…

Šitie stebuklingi, magiški skaičiukai reiškia ne ką kitą, o dienas likusias iki šv. Kalėdų. Kai namuose vėl kvepės meduoliais, eglute ir gerumu. Žinoma, man dar, kaip ir Jums, noris pasidžiaugti rudeniu, spalvotais lapais, moliūgais prie namo ir baltomis chrizantemomis terasoje. Tačiau jau pats metas susimąstyti apie dovanas, ypač, jeigu gaminsite jas iš sodo gėrybių – gal būt kokį įdomesnį padažą ar uogienę, juk žymiai smagiau išsivirti iš sode ką tik nuskintų gėrybių negu  iš plastmasinių supermarketo stebuklų žiemą. Be to, jau metas pradėti megzti kojines advento kalendoriui ar siuvinėti jo kišenėles. Dar galima pasidaryti darbų planą – išdėstyti šimte dienų, jie atrodys nebe tokie varginantys.

Aš dažniausiai, šiuo metu pradedu dairytis dovanų – taip paprasčiau ir biudžetą susiplanuoti ir nepripirkti nereikalingų dalykų paskutinę akimirką.

Dar pradedu galvoti apie kalėdinius įrašus – įvairias dekoracijas, dovanų idėjas. Jas kaupiu visus metus, bet per šiuos likusius iki Kalėdų mėnesius – jau vieną kitą ir pasidalinu, nes žmonėms jau nusibodę vasaros šiluma, jau ieško idėjų ir naujų  būdų. O ir laiko visos tos dekoracijos užima, ypač, jei pats gamini namie.

Kada prasideda pasiruošimai pas Jus?