Foto iš atasteofkoko.com Šaltasis metų laikas visad kvepia cinamonu, obuoliais ir meduoliais. Rudenį kepam įvairiausias obuolių pyragų transformacijas bei verdam obuolių gėrimą – sidrą. Prieskoniai…
Posts tagged as “maistas”
Šį savaitgalį buvom svečiuose pas sesę. Ji pavaišino įdomiu pyragu su avižiniais dribsniais. Žinoma, pasiklausiau recepto, nes labai mėgstu išmėginti naujoves. Juolab, beveik be baltų…
Nemažai esame rašę, kaip kovoti su gripu ir peršalimo ligomis. Šį kartą dar keletas profesionalo patarimų. Pataria Vincentas Sakas – nepriklausomas mitybos ir kulinarijos ekspertas.…
Lietuva yra jūrinė valstybė, turinti savo žvejybos pramonę. Nepaisant to, lietuviai žuvies suvalgo labai mažai, palyginus su kitų ES šalių gyventojais. Kodėl? Juk žuvis yra…
Kartais pasitaiko, kad maitos produktuose, ypač ryžiuose, pupelėse, rečiau duonoje, užsiveisia mažų vabaliukų – tai maistiniai straubliukai. Patys jie nenuodingi ir nekenksmingi, ypač termiškai apdorotuose…
Ingredientai: 2 arbatiniai šaukšteliai drėgnų mielių 4 puodeliai miltų 2 puodeliai vandens 2 šaukštai cukraus 2 šaukštai aliejaus 2 kiaušiniai sauja razinų aliejaus kepimui Gaminimas:…