Šv.Patriko diena asocijuojasi su žalia spalva ir airiais. Apie tai esu jau ir rašiusi – „Cead mile failte!” Eitnė vardo kilmė irgi iš…
Posts published in “Šventės”
Šiais metais turbūt jau aštuntąjį kartą Jonines švęsiu su šeima ir artimiausiais draugais Ventspilyje. Kuo ypatingas šis Latvijos pajūrio miestas? Pirmas žodis, šovęs man į…
Kai Lietuvoje pražysta tulpės, sodai pasipuošia žiedais, ir monetų skambėjimu kišenėje žmonės mėgina pralinksminti gegutę – švenčiame Mildos diena – meilės šventė. Ji beveik…
Tik motulės širdyje Šviesios šviesios žvaigždžių kekės, Žemėn linkdamos, žydės,- Tik motulės šviesios akys Man šviesesnės už žvaigždes. Švelnios švelnios pievų gėlės Lenkia baltas galveles,…
Artėja mamos diena, daugelis iš mūsų suplanuojame, ką dovanosime iš anksto, kiti, deja nelabai. Šiuo trumpu straipsniu noriu papasakoti, kaip šiek tiek pakeitus požiūrį į…
Aš esu dviejų nuostabių berniukų tėvas ir mylimos dukterėčios krikšto tėtis, todėl apie krikštynas ir jų tradicijas žinau gana nemažai. Juo labiau, kad teko prisidėti…