Moteris gyvenimą ir džiaugsmą lemia, Vyrą meilės potvynyje paskandinus. Moterį todėl turi mylėt kaip žemę – Žemėje gyvent ir žvelgti į žvaigždynus; Nes dėl žvilgsnio,…
Posts published in “Šventės”
Pavasaris smagus ne tik nušvitusiais saulės spinduliais, bet ir gražiomis šventėmis. Viena iš jų – šv.Velykos. Iki jų dar mėnuo, bet pasirūpinti kaip puošime namus,…
Tie, kas rašo, kas kuria didį iš mažo Po kruopelę, po tašką Nesvyruoja ir nesiblaško Nedvejoja, nesitaško tuščiai, tu žinai Tie kas rašo, jie gyvens…
Tėvelis nupiešė man Vytį, Aš vėliavėlę nudažiau, Ji popierinė ir mažytė, Bet man už viską švies gražiau. Geltona, žalia ir raudona, Vėjeliui pučiant, mirguliuos. Viena…
Vasario mėnuo, nors pavadinimu labai panašus į vasarą, anaiptol nepanašus į ją savo oru. Tačiau tai nestebina, nes gyvename Lietuvoje, o čia vasaris – pūgų…
Štai ir vėl nenumaldomai artėja Švento Valentino diena. Tai džiaugsmas įsimylėjusiems ir, žinoma, visoms komercinėms stichijoms: parduotuvių tinklams ir televizijai. Reklamos tik ir skanduoja „švęskime…