Mūsų šeimyna nelabai mėgsta saldžius pyragus, už tai su mėsyte – patys geriausi. Kepame pyragą su vištiena.
Tešlai:
100 g sviesto
375 g miltų
pusė stiklinės vandens
žiupsnelis druskos
Įdarui:
vištienos krūtinėlė
2 paprikos
svogūnas
3 skiltelės česnako
mėgstamų vištienos prieskonių, druskos
Užpilui:
150 g tarkuoto sūrio
5 kiaušiniai
1 stiklinė pieno
Posts published in “Receptai”
Vasara vis dažniau išveja nuo puodų į lauką, kartais sėdim parke ir pražiopsom pietus. Taigi, pradėjau ieškot, ko nors įdomesnio savo šeimynai – kad ir…
Iš visai priešingo pasaulio pusrutulio, Australijos, atkeliavo idėja, kaip galima iškepti tobulos formos, idealiai apvalius blynus ir bekepant išlaikyti maksimaliai švarią virtuvę (jokių nuvarvėjusių tešlos…
Štai kaip smagiai galima virti dešreles su spagečiais: Foto ir idėja iš Nežinau.lt