Press "Enter" to skip to content

Sekmadienis. Kibinai

Photobucket

Kaip smagu, kai už lango pusnynai, palepinti šeimyną kibinais. Kepėme pagal Dariaus Kairaičio bloge paskelbtą receptą. Ten rasite ne tik puikų filmuką-instrukciją, bet ir kibinų istoriją.

Tešlai reikia:
1 kg aukščiausios rūšies kvietinių miltų
450 g Eve margarino
4 kiaušinių
200 g 30 proc. riebumo grietinės
žiupsnelio druskos

Įdarui reikia:
1 kg kiaulienos sprandinės
3 svogūnų
50 g Eve margarino
0,5 (pusė) pakelio Vegetos
maltų juodųjų pipirų
šlakelio šalto virinto vandens

Šį sykį darėm pagal instrukciją (buvo ir kitas, visai neblogas bandymas). Tik be Vegetos, nes kibinus ir vaikai valgo. Gavosi puikiai, įrodymas prieš akis:

Photobucket

Skanaus!

8 Comments

  1. zuzuka zuzuka 2010 01 10

    Skanumėlis ;)

  2. Eitnė Eitnė 2010 01 10

    Mano šeimynai mėsiniai desertai – mylimiausi :)

  3. Neringa Neringa 2010 01 11

    nerealiai skaniai ir mes gainsim :)

  4. Eitnė Eitnė 2010 01 11

    Būtinai pamėginkit :)

  5. eglesias eglesias 2010 01 11

    Super receptas :) Puikiai pavyko :) 3 šeimos ragavo, visi išgyrė :)

  6. Eitnė Eitnė 2010 01 11

    Smagu girdėt!

  7. Neringa Neringa 2010 01 12

    o kiek gaunasi kibinu vnt ? mazdaug ?

  8. Eitnė Eitnė 2010 01 12

    Maždaug 30-35 vienetai, jeigu iš pilnos normos.

Comments are closed.