Press "Enter" to skip to content

Salotos sekmadienio pavakariams

Photobucket

Originalų salotų su vištiena, avokadu, obuoliais ir kukurūzais pateikė Sonatina:

Ingridientai:

. 1 didelis avokadas
. 1 nedidelis indelis konservuotų kukurūzų
. 1 obuolys
. 1/ 2 saldaus svogūno
. 1 virta, kepta ar rūkyta vištos krūtinėlė

Padažui
. 100 g neriebios grietinės (jogurto)
. 3 v. š. majonezo Light
. 1 a. š. citrinų sulčių
. 1 a. š. saldaus čili padažo
. druska, pipirai

Paukštieną supjaustyti mažais kubeliais, porą – griežinėliais. Kad būtų greičiau ir gražiau obuolius, avokadą supjaustau riekelėmis, paimu kiaušinio smulkintuvą (sietelis su kvadratukais). Visus ingridientus sumaišome ir užpilame padažu.

P.S. Pagal mano stilių svogūnas tapo poru, o iš majonezo-jogurto padažo liko tik majonezas. Jogurto atsisakiau, nes padažas tapdavo skystokas ir likdavo dubens dugne.

Blogybė – sunku pabaigti degustavimą :)

Pliusas: lengvas maistas, gan greit pagaminama.

Skanaus!