Press "Enter" to skip to content

Dukros tinklapis

sukne1

Mūsų vienuolikmetė rašo savo blogą – laumėsvaikas.lt, kuriame dalijasi savo kūryba, pastebėjimais ir įspūdžiais. Visaip skatiname vaikų norą mokytis, lavintis ir save realizuoti įvairiausiomis formomis. Pavadinimą tinklapiui išsirinko pati, nes yra „Tikros laumės tikras vaikas”.

Pasirodo, kad mūsų mergytės tinklapį pastebėjo tie, kurie renka gražiausius tinklapių vardus, kuriuose yra lietuviškų rašmenų. O laumėsvaikas.lt – būtent toks. Žinoma, vaiko tinklapiui konkuruoti su verslais ir ministerija nėra labai lengva, bet bet kuris galite palaikyti, jeigu Jums pavadinimas yra gražus.

Šiais metais komisija, sudaryta iš Lietuvos kompiuterininkų sąjungos, Valstybinės lietuvių kalbos komisijos, KTU Interneto paslaugų centro ir „Infobalt“ specialistų peržiūrėjo 2015 metais registruotus vardus, atrinko septynis ir šiuo metu vykstančios europinės „Interneto savaitės 2016“ viduryje teikia galutiniam balsavimui.

Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/mokslas/technologijos/apklausa-renkamas-graziausias-lietuviskas-interneto-vardas.d?id=70720626

Palaikyti galite čia – apklausa.

Ačiū!