Press "Enter" to skip to content

Kviečiame prisijungti: meninė akcija „Aš šoku už…”

Tharau

Klaipėdoje organizuojama akcija “Aš šoku už…” , kviečiame visus ir visas. Tegul senamiestis pražysta žmonių šypsenomis. Kasdien skaitote apie įvairius ne tokius gerus dalykus – smurtą, patyčias, nesantaikas, todėl nedidelis pozityvumo grūdas tikrai nepamaišys.

Kol dar nešalta, kol dar ruduo tik savo miglotais pirštais vėsina rytus, kviečiame visus gaivinti Klaipėdos senamiestį. Niekas labiau nesušildo kaip nuoširdžios šypsenos ir gausi kompanija. Be to ir meteorologai prognozuoja šiltesnį nei vidutinį rugsėjį, su šiltomis naktimis pajūryje.

Rugsėjo 19 dieną 19 valandą kviečiame visus ir visas tapti meninės akcijos “Aš šoku už…” dalyviais. Šoksime linijinius šokius. Judesiai paprasti, įveikiami kiekvienam.

Na, o kaip su tikslais? Juk iš tikro kiekvienas iš mūsų turi tikslą, kodėl šoka – kas už sėkmę, kas už taiką pasaulyje, o kas už tai, kad Klaipėda taptų darniu miestu. Kviečiame registruotis žemiau pateiktoje formoje, elektroniniai adresai bus naudojami tik atsiųsti nuorodą į filmuką, kuriame bus šokių žingsneliai. O tikslus matysite viešai puslapyje dieta.eitne.lt

 

Registruotis čia: REGISTRACIJOS FORMA

 

Laikas: rugsėjo 19 d. 19 val. (šokantys renkamės 18.45)

Vieta: Teatro aikštė, Klaipėda

Amžius: nuo gimimo iki 100 plius metų

Tikslas: tikslus nustatysite patys, nes kiekvienas šoka už tai, kas jam atrodo miela. Mes tenorime, kad Klaipėdoje būtų gera.

Smulkesnė informacija: eitne@eitne.lt arba telefonu 863311005

Labai prašome pasidalinti informacija – kuo mūsų daugiau – tuo smagiau.

Aš šoku už laimingas moteris, už ką šokat JŪS?