Press "Enter" to skip to content

Plastilininiai stebuklai

virselis-1000 (2)

Kaip jau sakiau, užvakar gavau didelę dėžę. Iš pradžių galvojau, kad čia šiaip kažkokia siunta, kurių gauname parduotuvėje beveik kasdien, bet … tai buvo mažas stebuklas – knyga – „Plastilino paslaptys 1. Naminiai gyvūnėliai”. Iš karto pagalvoja, kad mano mažosioms bus tikras atradimas. Ir nesuklydau.

Visad pykdavau dėl plastilino namuose – jį tekdavo valyti iš rūbų, kilimo ar vaikų plaukų. Be to ir pats lipdymas baigdavosi pagrandukais, grybukais ir kitokiais sunkiai atpažįstamais padarais. Nesakau, kad blogai, juk vis tiek ugdosi smulkioji motorika, dirba pirštai, lavėja kalba ir gebėjimas modeliuoti, kurti. Ir darydavom viską iš eilės, kaip išeidavo.

Taigi, po visų greitų koncertinių maratonų šita knyga buvo atokvėpis. Abi mūsų merginos taip įsijautė belipdydamos, kad teko kelis sykius raginti keliauti lovon.

Jei kalbėti apie pačią knygą – mūsų skaitančiai pirmokei – tai buvo aiškus vadovėlis. Su paaiškinimais, kaip pasigaminti norimos spalvos plastiliną, ką maišyti, kokiais kiekiais minkyti. Instrukcijos nuotraukomis – aiškios ir neskaitantiems. O jei dar ir tėvai ras laiko prie vaikų prisėsti – pamatysit, kiek įdomių potyrių gali padovanoti plastilinas.

Nesakau, kad blogai gaunasi taip lipdant, be instrukcijų – sūnus mums dabar prikuria pačių įvairiausių medžių, nykštukų su maišais.

Beje, jei šią knygą -„Plastilino paslaptys 1. Naminiai gyvūnėliai” –  pirksite kaip dovaną, nepamirškite pridėti ir pakuotės plastilino, nes tikrai magės išmėginti.

Šiais plastilininiais stebuklais jau užkrėtėm ir Vaivos darželio grupiokus, ir Mildos klasiokus.

Gerų minčių ir smagių darbelių!

 

 

One Comment

  1. Plastilininiai stebuklai | ManoKnyga.lt blogas Plastilininiai stebuklai | ManoKnyga.lt blogas 2012 12 17

    […] Tekstas paimtas iš eitnė.lt […]

Comments are closed.