Press "Enter" to skip to content

Lašiša su daržovėmis

Kartais norisi žuvies – vienokios ar kitokios. Siūlome pasigaminti lašisos su daržovėmis. Prireiks – lašišos didkepsnių, tiek, kiek yra valgytojų, citrininių pipirų, trupučio druskos. Žuvį iškepam mėgstamu būdu – orkaitėje arba keptuvėje. Šį sykį kepiau keptuvėje, svarbu neperdžiovinti.

Salotoms: jaunų salotos lapelių, kelių alyvuogių, nedidelio agurko, alyvuogių aliejaus su bazilikų ir migdolų lakštelių. Salotas nuplauname, jei lapai stambesni – suplėšome, agurką supjaustome kubeliais, alyvuoges – žiedeliais. Viską sumaišome, paskaniname aliejumi ir migdolų lakšteliais.

Dar pakepiau svogūną pusžiedžiais su pora skiltelių smulkiai supjaustyto česnako.

Skanaus!