Press "Enter" to skip to content

Kur dėti sagas?

Laimutės įrašas apie sagas ir smulkiąją motoriką, privertė susimąstyti. Po pavasarinio tvarkymosi, visada atsiranda ne viena ir ne dvi sagos – prieš išmesdama drabužius, iškarpau sagas ir skiautes, kurios paskui sunaudojamos rankdarbiams. Žinoma, tų surūšiuotų sagų, kurių gal kada nors prireiks – jau ne vienas stiklainis. Kai kurias panaudoju tikslingai – gamindama segtukus, netgi nusiperku dar ir dar. o kai kurios guli surūšiuotos ir laukia savo eilės – nutūpti ant megztuko ar kito rūbo – juk persiuvus sagas, drabužis dažnai įgyja lyg ir antrą kvėpavimą.

Tačiau, ką daryti su tokiom, kurios yra po vieną ar dvi – nei į rūbą įsiūsi, nei kažką naudingo padarysi. Paprasčiausia, žinoma, išmesti ir nebesukti galvos, bet juk yra tiek pačių įdomiausių pritaikymų – pagaminti dekoracijas namams, supakuoti dovanas, suverti užuolaidas ir girliandas, gaminti gėles, atvirukus. Paganykite akis po idėjų galeriją, gal ir jums kils kokių nors minčių:

 

Foto iš blog.littlethingsbaby.com, weheartit.com, thecraftyhostess.com, bugsandfishes.blogspot.com, homeklondike.com, homedecorshow.blogspot.com, diyordont.blogspot.com, shelterness.com, blogs.babycenter.com.

Daugelį darbų darant galima įtraukti ir vaikus – jie gali rūšiuoti pagal spalvą, dydį ir formą, gali suskaičiuoti ir komponuoti.

Smagių darbų!