Press "Enter" to skip to content

Kultūra. Mocartas: visi koncertai orkestrui ir fortepijonui VI [Klaipėdos Koncertų salė]

Foto: Klaipėdos koncertų salė

Klaipėdos kamerinis orkestras ir pianistas Alexander Paley (JAV) penktadienį, 18 valandą pristatys 6-ąją, priešpaskutinę, programą iš ciklo „Mocartas: visi koncertai fortepijonui ir orkestrui“. „Daug emocijų sukėlęs ciklas artėja į pabaigą“, – teigia orkestro meno vadovas Mindaugas Bačkus, kuriam kaskart tenka svarbi užduotis parengti orkestrą didelės ištvermės, meistriškumo ir kūrybingumo reikalaujantiems pasirodymams.
Šį kartą atlikėjai interpretuos W. A. Mocarto XXII-ąjį, XXIII-ąjį ir XXIV-ąjį koncertus fortepijonui ir orkestrui. Klaipėdos kamerinis orkestras vėl bus papildytas pučiamaisiais bei mušamaisiais instrumentais ir artės mažos sudėties simfoninio orkestro link.
Tarptautinių konkursų laureatas 56 metų pianistas, garsėjantis fenomenalia atmintimi, daug koncertuoja visoje Europoje, Šiaurės ir Pietų Amerikoje. Jei dar negirdėjote jo skambinimo – pasinaudokite šia puikia proga! Patirsite, kaip šios degančios asmenybės dėka salėje nebelieka abejingų žmonių: tiek atlikėjai, tiek publika įsitraukia į kūrybinį procesą. Būkite kartu su jais ir nuostabia W. A. Mocarto muzika! Daugiau informacijos – Klaipėdos koncertų salės puslapyje.

Dėmesio! Norėtumėte laimėti svečio bilietą 2-iems į fortepijono virtuozo Alexander Paley ir Klaipėdos kamerinio orkestro koncertą vasario 10-ąją?
Pabandykite atsakyti – kokioje šalyje gimė Maestro A. Paley?
Atsakymų laukiame el. paštu – rinkodara@koncertusale.lt  iki š.m. vasario 7 d. 10 val.

One Comment

Comments are closed.