Šio ryto pusryčiai truputį neįprasti – nusprendėme pagaminti lavašo krepšelius su kalakutiena ir pievagrybiais. Jei ir Jums norisi tokių, prireiks: 2 vienetų lavašo, 200 g kalakutienos faršo, 300 g pievagrybių, didelio svogūno, poros šaukštų grietinės, šaukšto sviesto, prieskonių – mairūno, pipirų, žiupsnelio druskos, 100 g tarkuoto sūrio.
Kalakutieną iškepame keptuvėje, ten pat suberiame smulkiai supjaustytus svogūnus, pievagrybius ir troškiname. Paskaniname grietine, prieskoniais. Suberiame sūrį.
Lavašą supjaustome kvadratais ir juostelėmis.
Įdarą dedame ant kvadrato ir surišame juostele. Tokius paruoštus krepšelius sustatome į skardą:
Kepame 220 laipsnių orkaitėje apie 10 minučių. Valgome kaip kam patinka – vienus, kiti majonezo pasiima.
Skanaus!