Press "Enter" to skip to content

Dovana mylimiesiems – knygų skirtukai-širdelės

Pradžiuginti mylimus žmones galima ne tik brangiai kainuojančiomis dovanomis, bet ir mielais savo pačių pagamintais rankdarbiais.

Knygų skirtukas širdelė - originali, miela ir nesunkiai padaroma dovanėlė mylimiesiems.

Apie mielas Švento Valentino dienos dovanėles ir papuošimus Ilona-Eitnė parašė ne vieną straipsnį į šį interneto portalą.

Nusprendžiau palaikyti gražią iniciatyvą ir pasidalintiinterneto platybėse aptikta idėja, kaip nudžiunginti mylimuosius Šv. Valentino dienos proga.

Siūlau patiems išlankstyti origami širdelės formos knygų skirtukus. Tam tereikės spalvoto (geriausiai – rausvo) popieriaus lankstymui ir meniško nusiteikimo.

Prisipažinsiu, man pačiai origami atrodė sunkiai įveikiamas menas. Vaikystėje turėjau visą origami lankstinių knygą, bet vis nepavykdavo ko nors gražaus išlankstyti. Gal pasirinkdavau per sudėtingas figurėles?

Visgi, knygos skirtuką-širdelę išlankstyti pakankamai paprasta. Tuo įsitikinau pati, prie rankdarbio užtrukusi vos kelias minutes.

Taigi, jeigu jūsų artimi žmonės mėgsta skaityti knygas, bet vis neturi gražaus skirtuko joms, o vietoje to naudoja visokius po ranka pakliuvusius popierėlius, manau tikrai pradžiuginsite juos romantiškais pačių pagamintais žymekliais.

Siūlau pagaminti dvejopus knygų skirtukus-širdeles. Tokį:

 

Arba šitokį:

 

 

3 Comments

  1. Ilona-Eitnė Ilona-Eitnė 2012 01 25

    Juos dar galima panaudoti puošiant vokus, laiškus, atvirukus ir kitokius „gerumynus” .

    • Giedrė Giedrė 2012 01 25

      Tikrai taip. Tereikia fantazijos. :)

Comments are closed.