Press "Enter" to skip to content

Vištiena „a la kinietiškai” persikų padaže

Photobucket

Reikės:
vištienos krūtinėlės
poros didelių morkų
didelio svogūno
5 skiltelių česnako
skardinės konservuotų persikų
sojos padažo, pipirų
krakmolo
aliejaus arba sviesto kepimui

Vištieną supjaustome juostelėmis, palaistome trupučiu sojos padažo, pabarstome pipirais ir paliekame pusvalandžiui.

Tuo tarpu šiaudeliais supjaustome morkas, pusžiedžiais svogūną, smulkiai česnaką.

Persikus supjaustome skiltelėmis.

Mėsą apvoliojame krakmole ir kepame įkaitintuose riebaluose. Aš uždengiu troškintuvę dangčiu, tai iškepa greitai, lieka minkšta. Suberiame daržoves ir viską troškiname, kol suminkštės. Jei matote, kad kepa pernelyg sparčiai – tada dar įpilate kelis šaukštus vandens. Baigiant kepti daržovėms, supilate persikus. Patroškiname dar kelias minutes ir viskas.

Garnyrui labai tinka birūs ryžiai.

Skanaus!