Press "Enter" to skip to content

Salotos „Tigriukas”

Foto autorės

Salotoms:

400 g bulvių
200 g virtos dešros
200 g agurkų (gali būti ir marinuoti)
poras arba 150 g svogūno
3 kiaušiniai
400 g morkų
majonezas
druska
pipirai

Papuošimui: alyvuogės, juodi ikrai

Bulves ir morkas išverdame, sutarkuojame smulkia tarka. Tokiu pat smulkumu sutarkuojame kiaušinius (vieną baltymą pasiliekame papuošimui). Dešrą supjaustome smulkiais kubeliais. Taip pat smulkiai supjaustome porą bei agurkus.

Ant lėkštes suformuojame tigro galvos formos bulvių masę (bulves pasūdome, papipiriname), ją aptepame majonezu. Tada dedame dešros, agurkų, poro, kiaušinių sluoksnius, tarp jų tepame majonezą.
Viršutinis sluoksnis – morkos.

Papuošiame veiduką.

Skanaus!

Šaltinis: www.say7.info