Press "Enter" to skip to content

Idėja pietums: kepti varškėčiai

Photobucket

Mūsų šeimyna labiau mėgsta ne saldžius, o normalius patiekalus, taigi mūsų varškėčiai be cukraus. Reikės:

500 g  varškės
3 kiaušiniai
1 stiklinė miltų
žiupsnelis druskos
aliejaus

Padažui:
1 šaukštas sviesto
2 šaukštai grietinės
1/3 stiklinės vandens

Varškę ištriname su kiaušiniais ir druska. Įberiame miltus ir viską gerai išmaišome. Rankas pasitepame aliejumi, imam po šaukštą tešlos ir formuojam apvalius varškėčius. Dedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepame iš abiejų pusių.

Iškeptus varškėčius dedame į puodą, ten pat sudedame visus padažo ingridientus ir patroškiname 5-8 minutes.

Skanaus!