Nusipirkau žalią avokadą. Kietas, neprinokęs. Šiaip labai juos mėgstu. Esu skaičiusi visokių nokinimo būdų: įkišti nakčiai į miltus, suvynioti į laikraštį ir padėti kambaryje. Niekur nevyniojau, padėjau lentynėlėje – per kelias dienas ir sunoko.
Taigi, šiandien nusprendžiau iš jo ką nors padaryti.
1 sunokęs avokadas 100 g fermentinio sūrio 3 skiltelės česnako 3 šaukštai majonezo žiupsnelis druskos ir pipirų lavašas
Avokado minkštimą sutryniau šakute, česnaką labai smulkiai supjausčiau, smulkiai sutarkavau sūrį. Viską sumaišiau ir paskaninau majonezu, druska ir pipirais.
Gauta mase aptepiau lavašą, susukau suktinį ir … vualia – vakarienė gatava.
Valgėme su šviežiomis salotomis.
Skanaus!