Press "Enter" to skip to content

Ar vieta balandžiams Koncertų salėje?

Ar vieta balandžiams Koncertų salėje? Šiuo retoriniu klausimu prasidės gegužės 28 d., penktadienį, 18 val.  naujas, nuotaikingas edukacinis projektas mažiesiems –
„Kaip Šarka ir Pelėdžiukas dūdų klausė“

Vaikų itin mylimas Klaipėdos aktorius-lėlininkas Linas Zubė prakalbins tikrai ne balandžius:) Bet lėles-paukščius – Šarką ir Pelėdžiuką. Personažai žaismingai ves Klaipėdos brass kvinteto koncertą, šmaikščiai pristatys varinius pučiamuosius instrumentus, atlikėjus ir jų atliekamus kūrinius, mokys mažuosius muzikos klausymo ir elgesio koncerto metu. Linksma istorija pasakoja, kaip du paukšteliai, apsigyvenę Koncertų salės užkulisiuose, patenka į scenos prižiūrėtojo rankas. Čia ir užsimezga pokalbis, koncerto aptarinėjimas ir klausymasis. Smalsusis Šarkiukas vis užduoda klausimus, o visa išmanantis Pelėdžiukas teikia išmintingus atsakymus.
Kartu su Šarka ir Pelėdžiuku klausysimės šelmiško Vaclavo Trojano „Varlės romanso“, populiariosios Henri Mancini „Rožinės panteros“ bei Scotto Joplino „Išdaigininko“, taip pat Henry Purcell’o, Samuel’io Scheidt’o, Johann’o Sebastian’o Bach’o/Charles Gounod, Carl Maria‘os von Weber‘io kūrinių. Puiki nuotaika – garantuota!

Renginys skirtas ikimokyklinio amžiaus vaikams bei pradinių klasių moksleiviams.

Bilietai – 15 Lt   |   Nuolaidos galioja.
Griebkite bilietus, kol dar yra!
www.koncertusale.lt

One Comment

Comments are closed.