Vaikai blynus tikriausiai valgytų tris kartus per dieną ir dar priešpiečiams bei pavakariams. Taigi, kitokie blynai:
prieskonių, druskos
Daržoves supjaustome labai plonais šiaudeliais ir apkepiname keptuvėje. Atvėsiname.
Varškę ištriname su tryniais, įmaišome tarkuotą sūrį ir atvėsusias daržoves. Pagal skonį pagardiname pipirais ir druska.
Įdaru aptepame blynus, juos sulankstome trikampiais, sudedame į ugniai atsparų indą. Kepame 30 min 180 laipsnių orkaitėje, uždengę folija arba dangčiu.
Dabar ruošiame padažą:
600 g pomidorų 3 skiltelės česnako, druskosPomidorus nuplikome verdančiu vandeniu ir nulupame luobeles. Tada šakute sutriname minkštimą, jį sudedame į keptuvę su įkaitintu aliejumi, troškiname maždaug 10 minučių. Pagardiname druska, česnaku.
Po pusvalandžio nuimame folija, supilame padažą ir kepame dar 5-7 minutes.
Skanaus!