Press "Enter" to skip to content

Sekmadienis namie

Photobucket

Dar viena savaitė pasibaigė. Sekmadienis – šeimos diena. Vienintelė diena, kai galima pabūti su šeima ir nors kelias valandas negalvot apie darbus. Šiandien pagaliau dažėme druskinukus, jau senų seniausiai buvau pažadėjus tolimesnį reportažą.  Taigi reikia sumaišyti guašą su lipalu, kaip ir darant antspaudus, ir pasiėmus teptukus nudažyti. Mano panelės nėra kantrios, tai nelaukia kol  gražiai nudžius viena pusė. Dažyti dar galima ir nagų laku, tada ne tik spalva bus, bet ir blizgės. Tiesa, nepaminėjau – iškepę druskinukai būna nelygiais krašteliais – taigi reikia dilde arba švitriniu popieriumi nulyginti kraštelius.

Photobucket
Photobucket
Brolis viską stebėjo iš šalies:

Photobucket

Pietūs. Matosi prapjautas gabaliukas, nes kol prisiruošiau fotografuoti – šeimyna ėmė dalintis:

Photobucket

Mūsų tinklaraštis šeimyninis, taigi nors ir nesame kulinarinis blogas, maisto temos neišvengsi. Šiandien sekmadieniniai pietūs – vištienos ir daržovių kepsnys. Padaromas labai greitai – apkepiname svieste vištienos file su smulkiai pjaustytais svogūnais ir česnakais keptuvėje. Tada viską supilame į skardą. Ant viršaus supilu porą pakelių šaldytų daržovių (šį sykį tai buvo daržovių mišinys su grybis ir ryžiais). Sekantis sluoksnis bešamelio padažo ir smulkiai tarkuoto sūrio. Dvidešimt minučių 200 laipsnių orkaitėj ir skanaus!

Va toks mūsų sekmadienis.

2 Comments

  1. zuzuka zuzuka 2009 12 06

    Koks šaunus sekmadienis. Kūrybingas ir toks skanus ;) Akytės visų švyti, merginos susikaupusios žaviai ;) Graži šeimyna labai ;)

  2. Eitnė Eitnė 2009 12 06

    Ačiū zuzuka ;)

Comments are closed.