Reikės kelių nepernokusių bananų, trupučio cinamono ir cukraus bei daug kantrybės.
Bananus nuplauname, nulupame ir pjaustome plonytėmis riekelėmis. Atpjautus gabaliukus iš karto dedame į kepimo popieriumi išklotą ir truputį aliejumi pateptą skardą.
Apibarstome bananus cinamonu ir cukrumi.
Kepame orkaitėje (tiksliau džioviname žemoje temperatūroje, ~100 laipsnių), kol taps traškūs.
Štai ir viskas – galima valgyti. Tokius čipsus galima gaminti ir iš obuolių ar kitų vaisių – sveikiau negu bulviniai su daug druskos ir konservantų.
Skanaus!
Idėja iš Mom’smarbles.
didelis aciu uz recepta..tikrai turetu buti skanu, ypac vaikams.
Hm… atrodo turėtų būti labai skanu, knieti išbandyti :)
Pamėginkit, mes antrą skardą kepam :)