Press "Enter" to skip to content

Lietuviškas kinas: „Parodyk mane”

Photobucket

Cityout.lt foto.

Po savaitės atostogų sugrįžta filmų rubrika. Šį kartą apžvelgsime ne tik tolimą nuo holivudo ir bolivudo, tačiau ir naują bei ypatingą filmą.

Šis filmas unikalus tuo, kad yra vadinamasis „no budget”, vyriausiam komandos nariui yra 21-ieneri, prodiuserei vos 18 metų, o režisierius kol kas neturi net ir tiek.

Trys geriausi draugai ir kambariokai : Dredas, Jolka bei Pornas pasirašo avantiūrai ir susilažina iš to, kuris iš jų bus priimtas į naują TV realybės šou. Tik viena smulkmena – atranka baigsis už dviejų dienų ir norint patekti į šou, reikia tikro talento, tobulos išvaizdos arba gerų pažinčių…

Nepasitikintis savimi Dredas. Pirmas jo žingsnis – tai antakių korekcija. Antras – simpatija manikiūrininkei, kuri jam tiktų į motinas. Toliau – chaosas, bėgimas, seksas, bomžai, muštynės, pažintys, makaronai, konteineris ir meilė.

Jolka, būdama kvailoka, naivi, bet įžūlaus būdo mergina, pradeda ieškoti pažinčių, kurios galėtų praversti bandant prasiveržti į televizijos ekraną. Jos ginklai : telefonas, įkyrumas ir mokėjimas meilikauti.

Pornas – išvaizdus, nervingas, egoistiškas panelių mylėtojas, mėgina eiti greičiausiu keliu – nusiųsti anketą ir būti priimtam. Iš pradžių viskas einasi neblogai, tačiau netrukus paaiškėja, jog už jį yra geresnių kandidatų ir jis yra nekviečiamas. Jam tai – didžiulis įžeidimas ir pažeminimas.
Galiausiai, skirtingais keliais, tačiau visi susitinka toje pačioje vietoje. Jie tampa garsiausia ir turtingiausia trijule visoje Lietuvoje…

Ačiū Kinotekai, už informaciją.

Standartiniai konteineriai