Varškinės spurgytės

Photobucket

200 g varškės

2 kiaušiniai

3 šaukštai cukraus

1 stiklinė miltų

1 šaukštelis kepimo miltelių

druskos, vanilinio cukraus

Aliejaus virimui

Trynius atskiriame nuo baltymų. Baltymus išplakame iki standžių putų. Čia buvo Mildutės užsiėmimas.

Trynius, varškę, cukrų, kepimo miltelius, druską, vanilinį cukrų ištrinam, paskui supilam miltus. Į masę sudedam baltymus ir išmaišom. Šaukštu formuojam spurgas ir dedam į įkaitintą aliejų.

Kas mėgsta, gali dar cukraus pudra pabarstyti, bet mums saldumo užteko ir taip.

Skanaus!

Va toks paprastutis receptukas, bet maniškiai liko patenkinti desertu.

Written by Ilona-Eitnė

Eitnė – viena iš portalo eitne.lt autorių ir pagrindinė redaktorė. Dar ji – nuostabi mama ir sėkminga verslininkė su kalnu idėjų. Jai trūksta tik vieno – kokių 3 papildomų valandų paroje.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *