Press "Enter" to skip to content

Sekmadienis. Ožkelė melagėlė, Blusų turgaus arkliukas ir… poilsis

Photobucket

Šiandien nusprendėm, kaip Milda sako, pabūti visą dieną penkiese. Tai toks sekmadienis, kai būni tik sau ir vaikams – iš ryto neskubom iškepi širdelinių blynų ir ramiai suvalgai su kakava, paskui iškeliauji į miestą ieškoti nuotykių. Šį sykį savo nuotykį radom Klaipėdos lėlių teatro kiemelyje. Paskutinis šios vasaros spektaklis lauko lėlių ir kaukių vaidinimas – „Ožkelė melagėlė”. Vos suskambėjus pirmiesiems spektaklio akordams, net miegantis Joris pašoko iš vežimėlio ir plačiom akimis stebėjo besirutuliojančius įvykius ir spalvingas lėles. Mažas melas gali pagimdyti labai daug negerų dalykų…

Photobucket
Photobucket
Po spektaklio aplankėme ir Blusų turgų. Taip jau tapo įprasta, kad nors nosį kyštelėti ir apžiūrėti užeinam. Šį sykį radom dailų arkliuką – Parametrą. Merginos išbandė net vežimėlyje prasilėkti per senamiesčio bruką. Marius (smarkuolis aukcionų vedėjas) pašnibždėjo, kad jau nuo kito sekmadienio bus galima važinėtis ne vežimaičiu, o puošnia karieta. Taigi, kas dar nebuvot – užsukit. Ir akis paganysit, save parodysit, į kitus pasižiūrėsit.

Photobucket
Ilgai dejavę dėl kaitros, šiandien klaipėdiečiai jau atsiprašė  šiltesnių megztukų ir striukių – vėl normali klaipėdietiška vasara – su vėju, pilkais debesimis aptrauktu dangumi.
Photobucket
Gero vakaro.